Libnet.ro
UNICEF

13:00

Basescu s-a intalnit cu o parte din procurorii nominalizati la Parchete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu s-a intalnit cu o parte din procurorii nominalizati la Parchete

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu o parte din procurorii nominalizati pentru a ocupa sefia Parchetelor, a declarat purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu a avut intalniri de evaluare cu o parte dintre procurorii propusi pentru sefia Parchetelor

Presedintele Traian Basescu a avut zilele acestea intalniri cu o parte dintre procurorii propusi de ministrul Justitiei pentru functiile de conducere din Parchete, urmand sa mai aiba loc intrevederi si cu ceilalti si in cursul zilei de miercuri, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea. Potrivit acestuia, Traian Basescu s-a intalnit doar cu o parte dintre cei propusi pentru sefia Parchetelor, urmand ca miercuri sa se vada si cu ceilalti. Intalnirile dintre procurorii propusi si presedintele Traian Basescu au fost de evaluare, a precizat Bogdan Oprea, adaugand ca presedintele va anunta imediat ce va lua o decizie.

Presedintele Basescu s-a intalnit, in ultimele doua zile, cu cei sase candidati propusi pentru functii de conducere la PICCJ, DNA si DIICOT

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cu toti candidatii propusi pentru functiile de conducere ale Parchetului General, DNA si DIICOT, conform unor surse.

Basescu a avut intalniri de evaluare cu nominalizatii pentru sefia Parchetelor

Presedintele Traian Basescu a avut, luni si marti, intalniri de evaluare cu o parte dintre procurorii nominalizati pentru functiile de conducere din Parchete, urmand ca acestea sa fie finalizate miercuri, a.

Basescu a avut intalniri de evaluare cu nominalizatii pentru functiile de ...

Presedintele Traian Basescu a avut, luni si marti, intalniri de evaluare cu o parte dintre procurorii nominalizati pentru functiile de conducere din Parchete, urmand ca acestea sa fie finalizate miercuri, a declarat purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, citat de Mediafax. In curs de actualizare.

Castrol a retras de pe piata 408 litri ulei de motor pentru scutere si motociclete dupa ce o parte din lot a fost contaminat cu apa

Din cauza unei contaminari cu apa, Castrol a restras de pe piata romaneasca 408 litri de ulei de motor pentru scutere si motociclete. in urma contaminarii exista pericolul ca motorul sa se blocheze, anunta Ho.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )