Libnet.ro
UNICEF

17:00

Basescu: Vicepremierul Oprea poate demisiona pentru a fi ministru de Interne in actualul Guvern

Adevărul Adevărul,
Basescu: Vicepremierul Oprea poate demisiona pentru a fi ministru de Interne in actualul Guvern

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat marti,in cadrul conferintei de presa sustinute la Palatul Cotroceni, ca solutia pentru a evita expirarea mandatului interimar al ministrului de Interne este ca viceprim-ministrul Gabriel Oprea sa isi dea demisia din functie pentru a fi numit sef la Interne. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Vicepremierul Gabriel Oprea poate demisiona pentru a fi ministru de Interne in actualul Guvern

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat marti,in cadrul conferintei de presa sustinute la Palatul Cotroceni, ca solutia pentru a evita expirarea mandatului interimar al ministrului de Interne este ca viceprim-ministrul Gabriel Oprea sa isi dea demisia din functie pentru a fi numit sef la Interne.

Ponta: Voi discuta cu Basescu. Guvernul isi poate angaja raspunderea pe programul de guvernare

Premierul Ponta a afirmat ca spera ca noul Guvern sa inceapa sa functioneze chiar de miercuri, precizand ca il va contacta in acest sens pe presedintele Basescu si ca este dispus ca in sedinta de.

Razvan Cotovelea, avizat in comisii pentru ministru al Societatii Informationale.

Razvan Cotovelea, propus ministru al Societatii Informationale, a primit, marti, avizul favorabil al comisiilor parlamentare de specialitate, inregistrandu-se doar 4 voturi impotriva, informeaza Mediafax. Avem salariul mediu in minister putin peste 1. 400 de lei, este inacceptabil. ) Din punctul meu de vedere, va trebui in perioada imediat urmatoare sa vedem in ce masura exista posibilitatea ca pentru anul viitor sa venim cu acea lege de salarizare unica. De asemenea, va trebui sa vedem .

Bogdan Stanoevici, avizat in comisii pentru ministru delegat pentru romanii de pretutindeni.

Bogdan Stanoevici, propus ca ministrul delegat pentru Romanii de Pretutindeni, a primit, marti, aviz favorabil din partea Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor a Camerei Deputatilor si celei pentru romanii de pretutindeni din Senat. Comisiile de specialitate din Parlament au avizat aceasta propunere cu 13 voturi pentru si 6 voturi impotriva. Bogdan Stanoevici este de profesie actor, fiind cunoscut pentru roluri in filme precum Noi, cei din linia intai, de .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )