Libnet.ro
UNICEF

05:45

Batalia pentru bugetul din anul electoral

România Liberă România Liberă,
Batalia pentru bugetul din anul electoral

Guvernul Ciolos a demarat negocieri cu partidele politice, avand ca obiectiv obtinerea votului Parlamentului pentru fondurile de stat pe 2016. continuă pe România Liberă

Leonardo DiCaprio, favorit la Oscar pentru rolul din The Revenant!

Leonardo DiCaprio este mai aproape ca niciodata de un premiu Oscar, pentru rolul din The Revenant. Cu toate ca pelicula nu a fost inca lansata si criticii de specialitate au embargou in a vedea filmul si a scrie inca despre el, norocosii care au vazut rezultatul final sunt de parere ca DiCaprio face cel mai bun rol din cariera.

Chinezii pregatesc urmatorul telefon de top pentru piata din Europa

Cei de la Oppo par a pregati o versiune imbunatatita a modelului R7s, disponibil in Europa. Conform unor noi informatii, Oppoar putea lansa in perioada urmatoare o versiune imbunatatita a modelului R7s, care a fost deja lansat in Europa in urma cu ceva vreme. Dupa ne amintesc cei de la Phonearena, telefonul beneficia de un [] Chinezii pregatesc urmatorul telefon de top pentru piata din Europa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Angela Gheorghiu a cantat Tatal Nostru la Ateneu pentru victimele din Colectiv

Angela Gheorghiu a sustinut un concert caritabil la Ateneul Roman din Bucuresti, pentru a strange donatii destinate familiilor victimelor din clubul Colectiv. Iata cum a decurs evenimentul.

Premii pentru romanii din comunitatile istorice

Luni, 7 decembrie, de la ora 18. 00, la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti, Sala Pictura, va avea loc prima editie a Galei premiilor de excelenta pentru etnicii romani din comunitatile istorice.

Cristian Preda: Care sunt instrumentele pe care Europa si Romania le au la dispozitie pentru iesirea din crize? Plus: Dragnea condamnat, Blaga mai degraba tace decat vorbeste, Gorghiu cand vorbeste spune enormitati

Europarlamentarul Cristian Preda sustine, intr-un interviu pentru Hotnews, ca estul estepanicat din lipsa experientei relevantein ceea ce priveste cele doua crize europene majore: terorismul si migratia. Dragnea este condamnat, Blaga mai degraba tace decat vorbeste si Gorghiu spune enormitati, mai sustine europarlamentarul cand vine vorba despre criza politica de la Bucuresti. Si atunci care este solutia sanatoasa? Deja avem o Europa cu doua viteze, pericolul este sa avem doua Europe, apreciaza europarlamentarul. Ce ar insemna o rupere a Marii Britanii de Europa si in ce masura ne complacem in cultura Europei cu doua viteze?.

11 utilizari practice si decorative pentru nisele din pereti

Cunoscuta si sub denumirea de alcov, nisa este utilizata atat in scop practic, cat si decorativ. Designerii si arhitectii o folosesc in proiectele lor ca pe un element decorativ interesant, care sparge monotonia unor incaperi amenajate minimalist. In functie de incapere, nisa poate juca diverse roluri, intre care cuier pentru haine, loc de depozitare, spatiu decorativ, etc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )