Libnet.ro
UNICEF

19:30

Batausa de 14 ani din Targu Jiu a fost retinuta 24 de ore. Ce au mai descoperit politistii

Antena3 Antena3,
Batausa de 14 ani din Targu Jiu a fost retinuta 24 de ore. Ce au mai descoperit politistii

Una din agresoarele fetitei de 13 ani batuta cu bestialitate intr-un parc din Targu Jiu a fost retinuta timp de 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente. in timpul anchetei, politisti au mai descoperit alte doua filmulete in care tanara batea la fel de violent si alti minori. continuă pe Antena3

Ce se intampla acum cu cele 4 fete care au batut adolescenta din Targu Jiu. O agresoare a fost retinuta

Cele patru fete care aveau varste cuprinse intre 12 si 14 ani din Targu Jiu, ce au lovit cu bestialitate o minora de 13 ani ani, au fost identificate de politisti si audiate, iar alaturi de ele se aflau si parintii lor. UPDATE 17:47: Una dintre agresoarele minorei de 13 ani din Targu Jiu, o .

VIDEO Fetele care au snopit in bataie si au umilit o eleva de 13 ani, audiate. Violentele au starnit revolta

Cele patru fete cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, din Targu Jiu, care au lovit cu o brutalitate iesita din comun o minora in varsta de 13 ani au fost identificate de politisti si audiate. Alaturi de acestea s-au aflat parintii lor.

VIDEO Un nou film cu fetele agresoare din Targu Jiu. Minora de 14 ani, retinuta si parinti amendati

Un alt filmulet in care trei dintre fetele agresoare din Targu Jiu apar in timp ce lovesc alte minore a aparut in spatiul public. Politistii s-au sesizat si in acest caz si au deschis un nou dosar penal si au luat decizia retinerii unei agresoare.

Fata de 13 ani batuta cu salbaticie de alte patru adolescente Una dintre agresoare a fost retinuta

Imagini socante cu o fata de 13 ani din Targu Jiu care a fost batuta cu salbaticie de alte patru adolescente. Una dintre cele patru fete care au fost filmate in timp ce o lovesc si o umilesc pe adolescenta de 13 ani a fost retinuta, luni, iar parintii celorlalte trei agresoare au fost amendati cu cate 500 de lei.

Scandal cu sabii in cartierul Meteor din Targu Jiu oprit de politisti

Un scandal de proportii a fost oprit de politisti in cartierul Meteor, din municipul Targu Jiu. Mai multe persoane inarmate cu sabii au patruns in curtea unei locuinte.

Ce risca cele patru minore din Targu Jiu care a batut si umilit o fata de 13 ani. Politia a inceput audierile

O minora in varsta de 13 ani a fost batuta cu brutalitate de alte patru fete. Scena revoltatoare a fost filmata si a ajuns imediat virala in mediul online. Politia s-a autosesizat si a deschis o ancheta.

Scandal cu sabii si cutite in Targu Jiu. Interlopii au intrat in casa

Clanurile interlope continua sa faca legea in tara. O scena demna de filmele de actiune a avut loc in Targu Jiu. Mai multi indivizi inarmati cu sabii si cutite au dat buzna in casa unei familii care nu.

14 ani de la decesul lui Steve Irwin. Fiica lui, Bindi, i-a adus un omagiu la nunta ei

La 14 ani de la moartea sa tragica, marele iubitor de animale Steve Irwin ramane in inimile celor dragi. in acest an, fiica lui Bindi Irwin l-a purtat in gand la nunta ei, chiar daca nu i-a fost alaturi sa o co.

Onoarea adusa de Mick Schumacher, tatalui sau. Ce a facut la 14 ani de la ultimul triumf legendar al lui Michael

In septembrie 2000, Michael Schumacher a obtinut o faimoasa victorie pe solul italian la Monza. Se deplasa la doua puncte de liderul campionatului Mika Hakkinen. Acel sezon avea sa-i aduca primul sau titlu de Formula 1 cu . Dupa 20 de ani, si fiul sau, Mick Schumacher a obtinut o victorie in Formula 2 Feature .

Imagini cu un puternic impact emotional: Fata de 12 ani, snopita in bataie de alte tinere. A fost scuipata, umilita si injurata

Imagini revoltatoare cu o fata care este lovita cu brutalitate, umilita si injurata de alte patru tinere intr-un mod cumplit circula pe retelele de socializare. Evenimentul a avut loc in Targu Jiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )