Libnet.ro
UNICEF

12:00

BBC: Numele victimelor atentatului din Pittsburgh dezvaluite

Hotnews Hotnews,
 BBC: Numele victimelor atentatului din Pittsburgh dezvaluite

Numele celor 11 persoane ucise in atacul de sambata asupra unei sinagogi din Pittsburgh au fost dezvaluite, cea mai in varsta avand 97 de ani anunta BBC. continuă pe Hotnews

Papa Francisc, dupa sangerosul atac impotriva evreilor de la sinagoga din Pittsburgh: Toti suntem cu adevarat raniti de acest ACT INUMAN de VIOLENTA

Papa Francisc a reactionat, duminica, dupa sangerosul atac comis in SUA impotriva evreilor de la sinagoga din Pittsburgh, soldat cu 11 morti. Sfantul Parinte a denuntat atacul drept un act inuman de.

Ce le-a spus atacatorul din Pittsburgh politistilor cand a fost capturat. Sa moara toti

Suspectul care a ucis 11 persoane si a ranit altele sase sambata intr-o sinagoga din Pittsburgh le-a spus politistilor ca evreii comit genocid si ca-si doreste ca toti sa moara, se arata intr-un.

Merkel condamna atacul de la sinagoga din Pittsburgh si denunta ura antisemita orbitoare

Cancelarul german Angela Merkel a denuntat 'ura antisemita orbitoare dupa atacul armat comis sambata intr-o sinagoga din Pittsburgh, statul Pennsylvania, soldat cu 11 morti.

VIDEO Netanyahu: Atacul de la sinagoga din Pittsburgh este un atac antisemit oribil

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a exprimat sambata solidaritatea cu SUA si cu victimele unui atac 'antisemit oribil' comis intr-o sinagoga din Pittsburgh, Pennsylvania, unde un barbat inarmat a ucis mai multe persoane inainte de a se preda politiei, relateaza AFP, citata deAgerpres.

VIDEOUPDATE Alerta n SUA: Focuri de arma la o sinagoga din Pittsburgh / Sapte persoane au fost ucise

Un barbat a deschis focul intr-o sinagoga din Pittsburgh, politia fiind alertata, informeazaBBC News. Potrivit CBS, sapte persoane au fost ucise, iar atacatorul s-ar fi predat. De asemenea, un politist a fost ranit.

VIDEOUPDATE Alerta n SUA: Focuri de arma la o sinagoga din Pittsburgh / Opt persoane au fost ucise

Un barbat a deschis focul la o sinagoga din Pittsburgh, politia fiind alertata, informeazaBBC News. PotrivitCBS, cel putin opt persoaneau fost ucise, trei politisti au fost raniti, iar atacatorul s-a predat. Atacatorul ar fi strigat Moarte evreilor!.

VIDEOUPDATE Alerta n SUA: Focuri de arma la o sinagoga din Pittsburgh / Cel putin 10 oameni si-au pierdut viata

Un barbat a deschis focul in sinagoga Copacul Vietii din Pittsburgh, mai multe persoane fiind impuscate mortal. Bilantul neoficial a ajuns la 10 morti, potrivit Associated Press, iar trei politisti au fost raniti. Atacatorul a fost retinut de fortele de ordine, acesta fiind un barbat alb, in varsta de 46 de ani, cu convingeri antisemite. De altfel, atacatorul ar fi strigat Moarte evreilor!in momentul asaltului.

Statul roman vrea sa deschida conturi pe numele tuturor copiilor din Romania. Banii ar putea fi ridicati doar la 18 ani

Statul roman vrea sa deschida conturi pe numele tuturor copiilor din Romania. in Contul Junior, parintii pot putea depune bani pentru viitorul celor mici iar dobanzile vor fi mai generoase decat cele.

VIDEOUPDATE Alerta n SUA: Un barbat a deschis focul ntr-o sinagoga / Bilantul victimelor a ajuns la 11 morti si 6 raniti

Un barbat a deschis focul in sinagoga Copacul Vietii din Pittsburgh, mai multe persoane fiind impuscate mortal. Bilantul neoficial a ajuns la 11 morti si sase raniti, printre care trei politisti, potrivit Associated Press. Atacatorul a fost retinut de fortele de ordine, acesta fiind un barbat alb, in varsta de 46 de ani, cu convingeri antisemite. De altfel, atacatorul ar fi strigat Moarte evreilor!in momentul asaltului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )