Libnet.ro
UNICEF

23:00

BCR isi vinde cel mai important sediu: Suma URIASA pe care o cere banca pentru celebrul palat de la Universitate

B1 B1,
BCR isi vinde cel mai important sediu: Suma URIASA pe care o cere banca pentru celebrul palat de la Universitate

Banca Comerciala Romana BCR) si-a scos la vanzare celebrul sediu de la Universitate. Este vorba despre Palatul Societatii de Asigurari Generala, cladirea fiind construita in 1906. Potrivit. continuă pe B1

BCR isi vinde sediul central din Piata Universitatii. Cum va fi transformata cladirea

Una dintre cele mai mari banci din Romania, BCR, si-a scos la vanzare sediul central, monument istoric clasa A construit in 1906, urmand sa se mute in sediul achizitionat de la patronii Dedeman.

Utile: Cat trebuie sa fie pulsul normal si cum il poti masura; Neurochirurg: Durerea este cel mai important simptom; Cand se impune tratamentul cu aerosoli

Anemie hemolitica: simptome, cauze, tratament. Anemia hemolitica este o afectiune hematologica autoimuna ce poate aparea la orice varsta si care consta in producerea unor anticorpi de catre sistemul imunitar care. La ce ajuta consumul de usturoi verde. Usturoiul verde e unul dintre cele mai.

Cine a fost Califul nebun, liderul islamic care a distrus cel mai important simbol al crestinatatii. Momentul a deschis drumul persecutiilor religioase

Fervoarea mistica a unui sultan din Orientul Apropiat a declansat un adevarat val al persecutiilor religioase in preajma anului 1000. Liderul islamic este considerat unul dintre parintii intolerantei religioase in Evul Mediu si unul dintre cei care au oferit un pretext si un motiv in acelasi timp pentru organizarea cruciadelor. Era nepotul a doi patriarhi crestini si a ucis numerosi coreligionari ai bunicilor sai.

Toni Nadal despre cel mai dificil adversar al lui Rafael Nadal: Daca joaca bine, Novak Djokovic este mai greu de invins decat Roger Federer

Rafael Nadal este unul din personajele celor mai importante rivalitati din Era Open in ceea ce priveste numarul de partide disputate. A jucat de 53 de ori cu Novak Djokovic si l-a infruntat de 38 de ori pe Roger Federer. intr-un interviu acordat recent, Toni Nadal unchiul si fostul antrenor al lui Rafa) a vorbit despre cel mai dificil adversar al fostului lider mondial, precizand ca Djokovic este cel mai greu de invins atunci cand joaca bine.

VIDEOREPORTAJ Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra care a pus Rusia pe jar

Cel mai activ punct de pe harta operatiunilor NATO in aceste zile este Marea Neagra. Fortele Navale Romane organizeaza cel mai amplu exercitiu militar al aliantei de pe flancul sud-estic - SEA SHIELD 19. Peste 2. 000 de militari, 20 de nave de lupta, elicoptere si avioane de vanatoare - o desfasurare de forte care a pus Rusia pe jar si a determinat-o sa se mobilizeze cu nave si sisteme de racheta in Marea Neagra. HotNews. ro a fost in largul Marii Negre si a surprins imagini inedite cu si de pe navele de razboi ale Romaniei si aliatilor.

Cel mai mare exercitiu medical al NATO, in Romania. Actiuni spectaculoase la noapte, in Bucuresti

Pe teritoriul Romaniei se desfasoara cel mai mare exercitiu medical NATOdin istorie. Rolul nostru este un rol de colaborare si de sprijin in contextul acestui exercitiu. Este un exercitiu.

Israel Folau (cel mai bine platit rugbist australian) s-a ales cu rezilierea contractului pentru comentarii homofobe

Israel Folau, cel mai cunoscut si cel mai bine platit rugbist australian, se va alege cu contracul de jucator profesionist reziliat, dupa o noua postare cu caracter homofob pe retelele de socializare, informeaza presa internationala.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 APRILIE Nuclearelectrica urca pe primul loc in topul randamentelor din BET

Marcand un salt al cotatiei de 7,8%, in intervalul 2 - 9 aprilie, in raport cu moneda euro, actiunile Nuclearelectrica SNN) au inregistrat cel mai bun parcurs din cadrul emitentilor care compun indicele BET, referinta pietei noastre de capital, care a crescut cu 2,1%, in perioada mentionata.

Adevarul spus de un nutritionist: Acesta este cel mai sanatos tip de iaurt

Iaurtul este un aliment nelipsit din meniul zilnic al multor persoane. Adevarul spus de un nutritionist: Acesta este cel mai sanatos tip de iaurt Personal, evit iaurturile de vaca sau de bivolita sau.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 APRILIE Banca Transilvania - apreciere de 4,29%

Cu o crestere de 4,29%, in raport cu moneda euro, in perioada 1 - 8 aprilie, Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), reprezinta performerul emitentilor care compun indicele BET, care a marcat un avans de 1,54%, in perioada mentionata.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )