Libnet.ro
UNICEF

15:30

Benq: Am crescut de 2,5 ori mai mult decat piata de proiectoare in T1

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Benq: Am crescut de 2,5 ori mai mult decat piata de proiectoare in T1

Grupul taiwanez de electronice Benq a inregistrat in Romania in primul trimestru din acest an o cota de piata de 51% pe segmentul videproiectoarelor, producatorul inregistrand intre ianuarie-martie vanzari de 2,5 ori mai mari decat cresterea pietei de. continuă pe Wall-Street Ro

Pierderi de 3,7 ori mai mari pentru Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea a raportat pierderi de 5,6 milioane lei in primele trei luni ale acestui an, de 3,7 ori mai mari decat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Tise, despre proiectul privind cvorumul la referendum: Mai mult de a vota impotriva nu ...

Senatorul PDL Alin Tise, membru al Comisiei juridice, a declarat, marti, ca reprezentantii PDL nu au putut face mai mult decat sa voteze impotriva proiectului prin care este redus cvorumul la referendum la 30%, scrie Mediafax. Tise a fost intrebat de ce reprezentantii PDL nu au luat cuvantul in Comisia juridica asupra proiectului USL privind reducerea cvorumului la referendum. Practic, initiatorii nu au fost prezenti, iar noi am votat impotriva. Pozitia PDL a fost clar exprimata printr-un .

NASA si Google lucreaza la computerul cuantic, de 3.600 de ori mai rapid decat calculatoarele obisnuite

NASA va instala un computer cuantic de 15 milioane de dolari, realizat in colaborare cu gigantul online Google. in afara de Google si NASA, alti cercetatori vor avea acces la el.

Samsung a dezvoltat tehnologia de baza pentru retele 5G. Viteza va fi de sute de ori mai mare decat cea de pe 4G

Sud-coreenii de la Samsung sustin ca au dezvoltat tehnologia de baza pentru urmatoarea generatie de internet de mare viteza pentru dispozitivele mobile, scriu jurnalistii TechCrunch.

Victor Ponta: Aplicarea Legii retrocedarilor va fi mai dificila decat adoptarea. Diavolul se va ascunde in detaliile de la aplicare daca nu suntem atenti

Premierul Victor Ponta considera ca aplicarea legii retrocedarilor va fi mai dificila decat aprobarea ei. Aplicarea va fi mai dificila decat adoptarea legii si diavolul se va ascunde in detaliile de la aplicare daca nu suntem atenti. Cred ca e un lucru extrem de important pe care l-am facut. Insa implementarea va fi cel putin la fel de importanta, a declarat Ponta, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. In aceste conditii, premierul a cerut ministrului Justitiei si reprezentantilor Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor sa analizeze observatiile primite dupa adoptarea Legii retrocedarilor.

Blaga: imi placea mai mult s-o vad pe Udrea la votarea ultimei motiuni si nu la Atena sau ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, intrebat despre faptul ca Elena Udrea a spus ca PDL este un partid mare cu aspiratii marunte, ca ii placea mult mai mult sa o vada pe Udrea la votarea ultimei motiuni simple si nu la Atena sau unde a fost aceasta, scrie Mediafax. Imi placea mult mai mult sa o vad la votarea motiunii simple, a ultimei motiuni - n. r. ), in Parlament si nu la Atena sau unde a fost, a spus Vasile Blaga, la Calarasi, despre Elena Udrea. Blaga a evitat sa .

Baiatul care la 14 ani are un IQ mai mare decat Einstein are autism si este pe cale sa castige Premiul Nobel

La varsta de doi ani, Jacob Barnett a fost diagnosticat cu o forma severa de autism. 12 ani mai tarziu, baiatul al carui IQ este mai ridicat decat al lui Albert Einstein, lucreaza la propria teorie a relativitatii si este pe cale de a castiga Premiul Nobel, dezvaluie New York Daily News.

VIDEO Baiatul care la 14 ani are un IQ mai mare decat Einstein are autism si este pe cale sa castige Premiul Nobel

La varsta de doi ani, Jacob Barnett a fost diagnosticat cu o forma severa de autism. 12 ani mai tarziu, baiatul al carui IQ este mai ridicat decat al lui Albert Einstein, lucreaza la propria teorie a relativitatii si este pe cale de a castiga Premiul Nobel, dezvaluie New York Daily News.

VIDEO Baiatul autist care la 14 ani are un IQ mai mare decat Einstein este pe cale sa castige Premiul Nobel

La varsta de 2 ani, Jacob Barnett a fost diagnosticat cu o forma severa de autism. 12 ani mai tarziu, baiatul al carui IQ este mai ridicat decat al lui Albert Einstein lucreaza la propria teorie a relativitatii si este pe cale de a castiga Premiul Nobel, dezvaluie New York Daily News.

VIDEO Blaga: Imi placea mai mult s-o vad pe Udrea la votarea ultimei motiuni si nu la Atena sau unde a fost

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, intrebat despre faptul ca Elena Udrea a spus ca PDL este un partid mare cu aspiratii marunte, ca ii placea mult mai mult sa o vada pe Udrea la votarea ultimei motiuni simple si nu la Atena sau unde a fost aceasta, potrivit Mediafax.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )