Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Baiatul care la 14 ani are un IQ mai mare decat Einstein are autism si este pe cale sa castige Premiul Nobel

Adevărul Adevărul,
VIDEO Baiatul care la 14 ani are un IQ mai mare decat Einstein are autism si este pe cale sa castige Premiul Nobel

La varsta de doi ani, Jacob Barnett a fost diagnosticat cu o forma severa de autism. 12 ani mai tarziu, baiatul al carui IQ este mai ridicat decat al lui Albert Einstein, lucreaza la propria teorie a relativitatii si este pe cale de a castiga Premiul Nobel, dezvaluie New York Daily News. continuă pe Adevărul

Baiatul care la 14 ani are un IQ mai mare decat Einstein are autism si este pe cale sa castige Premiul Nobel

La varsta de doi ani, Jacob Barnett a fost diagnosticat cu o forma severa de autism. 12 ani mai tarziu, baiatul al carui IQ este mai ridicat decat al lui Albert Einstein, lucreaza la propria teorie a relativitatii si este pe cale de a castiga Premiul Nobel, dezvaluie New York Daily News.

VIDEO Baiatul autist care la 14 ani are un IQ mai mare decat Einstein este pe cale sa castige Premiul Nobel

La varsta de 2 ani, Jacob Barnett a fost diagnosticat cu o forma severa de autism. 12 ani mai tarziu, baiatul al carui IQ este mai ridicat decat al lui Albert Einstein lucreaza la propria teorie a relativitatii si este pe cale de a castiga Premiul Nobel, dezvaluie New York Daily News.

Reghecampf: Diferenta trebuia sa fie mai mare

Laurentiu Reghecampf considera ca scorul de 2-0 pe care Steaua l-a obtinut in fata rivalei Dinamo este prea mic in comparatie cu diferenta de pe teren si ocaziile create.

Cel mai mare mit despre casatorie

Casatoria reprezinta numeroase aspecte, in moduri dintre cele mai diferite si interesante, de cele mai multe ori. Poate fi amuzanta, salbatica, sexy, frustranta, plictisitoare, incitanta, productiva si, brusc, se poate transforma in alte 15 lucruri.

Minora de 14 ani, cautata de Politia Capitalei dupa ce a disparut de acasa

Ramona Daniela Papar, o tanara de 14 ani, a fost data in urmarire dupa ce pe 11 mai 2013 a disparut de acasa in jurul orei 08.

Kenya: Zeci de pacienti au fugit de la cel mai mare spital psihiatric din tara si sunt cautati de politisti

Circa 40 de pacienti cu boli mintale au evadat din Spitalul Psihiatric Mathari din Nairobi, cel mai mare din tara, paznicii nereusind sa ii opreasca, relateaza BBC. Politia a pornit in cautarea acestora, o parte dintre ei stiindu-se ca sunt violenti.

Ultimele pregatiri pentru Cartea Recordurilor. Antena 3 ofera Romaniei cel mai mare steag din lume

La sfarsitul lunii mai, Romania va intra in Cartea Recordurilor. Dupa cum stiti, Antena 3, in parteneriat cu fabricadesteaguri. eu, a realizat cel mai mare steag din lume, iar acum se fac ultimele pregatiri.

Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Cel mai mare drapel din lume va fi desfasurat pe aerodromul de la Clinceni pe 27 mai. Se va intinde pe o suprafata de 7 hectare si va cantari 5 tone. Este campania initiata de Antena 3 si Fabrica de.

Treasure Hunt de Ardeal. Cel mai mare concurs de cautat comori din tara va avea loc de Zilele Clujului. Marele premiu: 1.000 de euro

Primaria Cluj-Napoca si Asociatia AEGEE pastreaza traditia organizarii celui mai mare concurs de Treasure Hunt din tara in cadrul Zilelor Clujului, intre 24 si 31 mai. Premiul cel mare la cea de a treia editie a concursului va fi de 1. 000 de euro si il ofera firma Farmec.

Constructia celui mai mare parc eolian din Romania va fi demarata anul acesta, in Masivul Sureanu

O companie romano-germana vrea sa construiasca un parc eolian pe o suprafata de 30 de hectare pe Muntele Dobraia, din Masivul Sureanu, la circa 2. 000 de metri altitudine. Parcul eolian va fi cel mai mare parc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )