Libnet.ro
UNICEF

19:45

BERD acorda un imprumut de 60 de milioane euro companiei Transgaz pentru proiectul BRUA

Hotnews Hotnews,
 BERD acorda un imprumut de 60 de milioane euro companiei Transgaz pentru proiectul BRUA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda Transgaz un imprumut de 278 de milioane de lei 60 milioane euro) pentru construirea conductei BRUA pe teritoriul Romaniei. Costul total al proiectului este de 479 milioane euro. Pe langa finantarea BERD, Uniunea Europeana ofera 179 milioane de euro sub forma de granturi, iar Banca Europeana de Investitii contribuie cu un imprumut de 50 de milioane de euro. De asemenea, Transgaz investeste 149 milioane euro, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul BERD. Restul finantarii va fi acoperit de alti creditori. continuă pe Hotnews

Firmele mici si mijlocii din Romania vor putea lua noi credite printr-un imprumut de 75 de milioane de euro primit de Banca Transilvania de la Banca Europeana de Investitii

Aproximativ 3. 000 de firme mici si mijlocii din Romania vor putea obtine credite in conditii avantajoase in urma unui imprumut de 75 de milioane de euro obtinut de Banca Transilvania de la Banca Europeana de Investitii, a informat marti BEI, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Vola.ro anunta o cifra de afaceri de peste 6,5 milioane euro in 2017

Vola. ro a raportat o crestere de doua cifre in anul 2017, ajungand la un volum tranzactional total de 60,7 milioane de euro in crestere cu 24% fata de 2017) si o cifra de afaceri de 6,65 milioane euro in crestere cu 13% fata de anul anterior) pentru activitatea companiei de turism din Romania, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

Deutsche Telekom: Veniturile Telekom Romania au scazut cu 1,3% pana la 972 milioane euro in 2017/Continua scaderea numarului de clienti de telefonie mobila, fixa si internet

Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) a inregistrat venituri in valoare de 972 milioane de euro anul trecut, in scadere cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar EBITDA profitul inainte de dobanzi, impozite, depreciere si amortizare) a scazut cu 5,1% pana la 166 milioane euro, arata datele publicate joi de grupul german Deutsche Telekom. Anul trecut, numarul clientilor de comunicatii mobile a scazut cu 8,1% fata de anul 2016 pana la 5,25 milioane utilizatori, in timp ce pe segmentul comunicatiilor fixe, Telekom a ajuns la 1,86 milioane de utilizatori de telefonie fixa in scadere cu 5,3%) si 1,18 milioane de utilizatori de internet broadband in scadere cu 1%).

Banca Europeana de Investitii a imprumutat Banca Transilvania cu 150 de milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) a aprobat un imprumut de 75 de milioane de euro catre Banca Transilvania, suma reprezentand prima transa dintr-un imprumut destinat sprijinirii IMM-urilor, precizeaza BEI intr-un comunicat remis Redactiei.

Firea aloca 111 milioane euro pentru spitale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a aprobat, ieri, proiectul de buget pe anul 2018, care propune alocarea a peste 3 milioane de euro pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului si a peste 13 milioane de euro pentru diverse monumente si statui, altele decat cele incepute anul trecut.

Alukonigstahl Romania asteapta afaceri in crestere anul acesta, de peste 20 milioane euro

Alukonigstahl Romania, sucursala concernului austriac cu acelasi nume, a anuntat, ieri, afaceri in crestere pentru anul 2017, de 18,1 milioane de euro, iar pentru anul curent estimeaza ca acestea vor depasi 20 de milioane de euro.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 6,8 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 32,1 milioane de lei 6,8 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior de 5,4 milioane de euro 25,5 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 3,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 16,8 milioane de lei 3,6 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 16,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 75,83 milioane de lei 16,2 milioane de euro).

Orange a raportat o cifra de afaceri de 280 milioane euro, in intervalul octombrie-decembrie

In intervalul octombrie-decembrie, Orange Romania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 280 milioane de euro, in crestere cu 7,7% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )