Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea aloca 111 milioane euro pentru spitale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea aloca 111 milioane euro pentru spitale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a aprobat, ieri, proiectul de buget pe anul 2018, care propune alocarea a peste 3 milioane de euro pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului si a peste 13 milioane de euro pentru diverse monumente si statui, altele decat cele incepute anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea: Consider ca a aloca 111 milioane de euro pentru sanatate si 3 milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului este o decizie corecta, inteleapta

Primarul Gabriela Firea a declarat joi, in cadrul sedintei de Consiliu General, unde urmeaza sa se dezbata proiectul de buget pe anul 2018 a Primariei Capitalei, ca este o decizie inteleapta sa aloce 111 milioane de euro pentru sanatate si 3 milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Aceasta a raspuns astfel criticilor din spatiul public privind alocarile pentru biserici din proiectul de buget.

Pierderea a 150 de milioane de euro pentru spitale regionale ar fi criminal

Vicepresedintele PNL, Cristian Busoi critica in termeni duri pierderea sumei de 150 milioane euro pentru spitalele regionale, conform unui comunicat al PNL, remis astazi Redactiei.

Bugetul PMB pe 2018. Gabriela Firea: 111 milioane de euro pentru spitale si peste 230 milioane de euro pentru proiecte menite sa genereze diminuarea aglomeratiei in trafic

Primarul General, Gabriela Firea, a facut o serie de declaratii la inceputul sedintei de consiliu de joi, in care a explicat bugetul Municipalitatii, care reflecta prioritatile actualei Administratii: peste 110 de.

Primaria Capitalei aloca 90 milioane lei pentru construirea a 5 sali de sport multifunctionale la scoile din Sectorul 6

Primaria Capitalei va construi 5 sali de sport multifunctionale in incinta a 5 scoli din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru edificarea acestora, municipalitatea va plati circa 90 milioane lei, bani de la bugetul local.

Telekom Romania, despre proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace: Reteaua va acoperi 662 de localitati si vrem sa fie gata in iunie/Procurorii DIICOT nu ne investigheaza pe noi

Reteaua RO-NET, controversatul proiect de peste 85 de milioane de euro, finantat din fonduri UE, care ar fi trebuit sa creeze o infrastructura de internet de mare viteza in 783 de localitati defavorizate din tara, va fi finalizat in vara acestui an. Oficialii conducerii Telekom au explicat vineri, intr-o intalnire cu presa, cum din diverse motive reteaua va acoperi maxim 662 de localitati si au spus ca nu au fost abordati de procurorii DIICOT in dosarul penal care vizeaza acest proiect. Nimeni n. a de la DIICOT) nu ne-a abordat. Deci daca investigheaza, nu ne investigheaza pe noi. , a spus Miroslav Majoros, seful Telekom Romania.

BERD acorda un imprumut de 60 de milioane euro companiei Transgaz pentru proiectul BRUA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda Transgaz un imprumut de 278 de milioane de lei 60 milioane euro) pentru construirea conductei BRUA pe teritoriul Romaniei. Costul total al proiectului este de 479 milioane euro. Pe langa finantarea BERD, Uniunea Europeana ofera 179 milioane de euro sub forma de granturi, iar Banca Europeana de Investitii contribuie cu un imprumut de 50 de milioane de euro. De asemenea, Transgaz investeste 149 milioane euro, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul BERD. Restul finantarii va fi acoperit de alti creditori.

Deutsche Telekom: Veniturile Telekom Romania au scazut cu 1,3% pana la 972 milioane euro in 2017/Continua scaderea numarului de clienti de telefonie mobila, fixa si internet

Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) a inregistrat venituri in valoare de 972 milioane de euro anul trecut, in scadere cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar EBITDA profitul inainte de dobanzi, impozite, depreciere si amortizare) a scazut cu 5,1% pana la 166 milioane euro, arata datele publicate joi de grupul german Deutsche Telekom. Anul trecut, numarul clientilor de comunicatii mobile a scazut cu 8,1% fata de anul 2016 pana la 5,25 milioane utilizatori, in timp ce pe segmentul comunicatiilor fixe, Telekom a ajuns la 1,86 milioane de utilizatori de telefonie fixa in scadere cu 5,3%) si 1,18 milioane de utilizatori de internet broadband in scadere cu 1%).

Vola.ro anunta o cifra de afaceri de peste 6,5 milioane euro in 2017

Vola. ro a raportat o crestere de doua cifre in anul 2017, ajungand la un volum tranzactional total de 60,7 milioane de euro in crestere cu 24% fata de 2017) si o cifra de afaceri de 6,65 milioane euro in crestere cu 13% fata de anul anterior) pentru activitatea companiei de turism din Romania, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

Controverse intr-un proiect de 12 milioane de euro pentru un nou sistem Big Brother in cel mai mare oras din Regiunea de Nord-Est

Un proiect in valoare de 12 milioane de euro a fost aprobat de consilierii locali ieseni. Investitia vizeaza amplasarea a peste 800 de camere de luat vederi in tot orasul.

Alukonigstahl Romania asteapta afaceri in crestere anul acesta, de peste 20 milioane euro

Alukonigstahl Romania, sucursala concernului austriac cu acelasi nume, a anuntat, ieri, afaceri in crestere pentru anul 2017, de 18,1 milioane de euro, iar pentru anul curent estimeaza ca acestea vor depasi 20 de milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )