Libnet.ro
UNICEF

00:07

BERD, BEI si Banca Mondiala vor investi 30 mld euro in Europa centrala si de est. Printre tarile vizate este si Romania

Hotnews Hotnews,
BERD, BEI si Banca Mondiala vor investi 30 mld euro in Europa centrala si de est. Printre tarile vizate este si Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), Banca Europeana de Investitii BEI) si Banca Mondiala BM) au anuntat joi un nou plan de actiune pentru Europa centrala si de est in valoare de peste 30 de miliarde de euro pentru 2013-2014, scrie AFP. continuă pe Hotnews

BERD, BEI si Banca Mondiala vor investi 30 mld euro in Europa centrala si de est

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), Banca Europeana de Investitii BEI) si Banca Mondiala BM) au anuntat joi un nou plan de actiune pentru Europa centrala si de est in valoare de peste 30 de miliarde de euro pentru 2013-2014, scrie AFP.

BERD, BEI, BM au anuntat un plan de actiune de peste 30 de miliarde de euro pentru 2013-2014

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), Banca Europeana de Investitii BEI) si Banca Mondiala BM) au anuntat astazi un nou plan de actiune pentru Europa Centrala si de Est in valoare de peste 30 de miliarde de euro pentru 2013-2014, transmite AFP, conform HotNews. ro.

Banca Mondiala, in discutii cu Portugalia si Grecia in legatura cu posibilitatea de a oferi asistenta tehnica

Banca Mondiala a pornit discutii preliminarii cu Grecia si Portugalia in legatura cu posibilitatea de a oferi asistenta tehnica pentru aceste doua tari din zona euro, anunta un oficial al bancii.

Petrom si ExxonMobil vor investi pana la un miliard USD in Marea Neagra

Investitiile in blocul Neptun s-ar putea ridica la mai multe miliarde de dolari * Mariana Gheorghe: Preturile carburantilor din Romania sunt printre cele mai mici din UE Evaluarea rezultatelor sondei Domino-1 si noua achizitie seismica programata pentru 2012 vor determina pasii urmatori ai explorarilor Petrom din Marea Neagra.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )