Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Dragusanu, aproape goala in mai multe poze postate pe Facebook (FOTO)

B1 B1,
Bianca Dragusanu, aproape goala in mai multe poze postate pe Facebook (FOTO)

Bianca Dragusanu a starnit din nou valuri de comentarii din partea fanilor, dupa ce a postat pe pagina de Facebook o serie de fotografii artistice in care apare in iposteze extrem de sexy. Vedeta a fost asaltata. continuă pe B1

Bianca Dragusanu a pozat in ipostaze incitante pe Internet (FOTO)

Bianca Dragusanu a starnit din nou valuri de comentarii din partea fanilor, dupa ce a postat pe pagina de Facebook o serie de fotografii artistice in care apare in iposteze extrem de sexy. Vedeta a fost asaltata.

Voinea, Finante: In doua saptamani vom avea estimarile de impact a taxarii proprietatii. Deocamdata nu se stie cate piscine ar urma sa fie impozitate si nici cati romani detin 2,3 sau mai multe proprietati

Suntem in faza de elaborare a documentatiei privind reforma bazei de taxare a proprietatii. Acesta este si un angajament in scrisoarea de intentie cu FMI. Sunt mai multe modele la care ne uitam, in afara de Suedia, si anume Polonia si Franta, care sunt relevante pentru noi din mai multe puncte de vedere. Proiectul, odata finalizat, va fi supus dezbaterii publice. Motivul pentru care este nevoie de o reforma vine din nivelul scazut de colectare din prezent si lipsa bazei comune de date. Estimarile de impact vor fi finalizate in doua saptamani. Scopul nostru este sa crestem veniturile de la 0,7% din PIB in prezent la macar 1,1% din PIB cat sunt in Polonia. Si sa facem asta fara a afecta cetateanul mediu, doar prin tintirea directa a celor semnificativ mai bogati, a declarat pentru HotNews. ro Liviu Voinea, secretar de stat la Finante.

Atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite

Un kamikaze s-a detonat, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Potrivit AFP, mai multe persoane au fost ranite. Mai multe bucati din cladirea sectiei de politie din districtul Sultangazi din Istanbul au.

Proteste impotriva filmului anti-islamic in mai multe tari din Orientul Mijlociu: Sute de persoane ranite, zeci arestate

Protestele fata de filmul Inocenta musulmanilor, in care musulmanii sunt prezentati ca persoane imorale si exagerat de violente, au degenerat joi in mai multe tari din Orientul Mijlociu. Potrivit BBC, in.

Alerta in tarile cu populatie musulmana. Protestele antiamericane s-au raspandit in mai multe state arabe

Presedintele afgan Hamid Karzai a amanat joi o vizita in Norvegia de teama revoltelor fata de filmul antiislam care a declansat atacul ucigas antiamerican din Benghazi, iar mai multe tari din Asia au intarit.

Trafic restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti cu ocazia manifestarilor organizate de Ziua Pompierilor

Traficul rutier pe mai multe artere din Bucuresti va fi restrictionat joi, pentru desfasurarea manifestarilor organizate de Ziua Pompierilor. in intervalul orar 9:30 - 11:00, va fi ceremonia de depunere de coroane.

Manifestatii in mai multe tari arabe impotriva filmului considerat insultator la adresa ...

Sute de persoane au manifestat in mai multe tari arabe fata de un film considerat jignitor la adresa islamului, care a provocat miercuri un atac impotriva consulatului Statelor Unite in Libia, in care au murit ambasadorul si alti trei americani, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si: Al-Qaida avertizeaza americanii musulmani in privinta unui holocaust In Tunisia, politia a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa circa 300 de militanti salafisti care au incercat sa forteze .

Bacau: Mai multe bombe in stare de functionare, gasite de pompierii care incercau sa stinga un incendiu de padure

Pompierii din judetul Bacau au fost surprinsi sa descopere in timpul unei interventii la un incendiu de padure mai multe bombe, acestea explodand din cauza focului, relateaza Mediafax. Elementele de munitie in.

China: Guvernul a anuntat mai multe masuri pentru stimularea exporturilor

China a anuntat miercuri mai multe masuri in scopul de a sustine exporturile, dupa ce cresterea acestora s-a diminuat in acest an pe fondul dificultilor de pe pietele sale principale, in special din Europa, relateaza AFP.

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Un politist a murit, mai multe persoane au fost ranite

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime, un politist, si-ar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )