Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai fac nunta din cauza lui Adrian Cristea?

ADPM ADPM,
Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai fac nunta din cauza lui Adrian Cristea?

Bianca Dragusanu si Victor Slav ar fi pe punctul de a anula pregatirile pentru nunta din pricina declaratiilor incomode ale lui Adrian Cristea. Cavalerul de onoare al viitorului mire, Bogdan Vladau, sustine ca nu mai e nimic sigur in privinta evenimentului de la sfarsitul lunii august. Continue reading . continuă pe ADPM

Adrian Cristea si Bianca Dragusanu inca se mai iubesc? S-au mai intalnit acum o luna!

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au mai intalnit in casa finilor lor inaintea episoduluide saptamana trecuta. Cezar, finul lor, sustine ca cei doi inca mai au sentimente unul pentru celalalt, dar ca Biancai nu s-ar simti in siguranta daca s-ar intoarce la fotbalist, date find certurile dese dintre ei, din ultimele luni de relatie. Continue reading .

De ce insista Adrian Cristea sa ii desparta pe Bianca Dragusanu si Victor Slav

Adrian Cristea apare de cateva zile la televizor sustinand ca se intalneste pe ascuns cu Bianca Dragusanu si ca aceasta l-ar iubit de fapt pe el si nu pe Victor Slav. Se pare ca intentia lui principala este de a primi bani de pe urma acestor aparitii televizate in conditiile in care a fost concediat de la Petrolul Ploiesti si are datorii mari la banca, urmand a-si pierde apartamentul peste doar o luna de zile. Continue reading .

Bianca Dragusanu ne arata ca Victor Slav este alesul ei!

Bianca Dragusanu tine sa sublinieze ca Victor Slav este alesul ei, nicidecum Adrian Cristea, si a postat in acest sens, public, o fotografie in care il saruta cu pasiune pe prezentatorul meteo de la Pro TV. Continue reading .

Bianca Dragusanu, intalnire de o jumatate de ora cu Adrian Cristea intr-o vila din comuna Rosu

Bianca Dragusanu si fostul ei iubit, Adrian Cristea, au fost surprinsi petrecand singuri o ora si jumatate impreuna intr-o vila din comuna Rosu. Intalnirea celor doi, acum, cu aproape o luna inaintea nuntii cu Victor Slav, ridica semne de intrebare in privinta fidelitatii roscatei. Victor are insa explicatia. Continue reading .

Bianca Dragusanu, intalnire de o ora si jumatate cu Adrian Cristea intr-o vila din comuna Rosu

Bianca Dragusanu si fostul ei iubit, Adrian Cristea, au fost surprinsi petrecand singuri o ora si jumatate impreuna intr-o vila din comuna Rosu. Intalnirea celor doi, acum, cu aproape o luna inaintea nuntii cu Victor Slav, ridica semne de intrebare in privinta fidelitatii roscatei. Victor are insa explicatia. Continue reading .

Cum l-a mintit Bianca Dragusanu pe Catalin Botezatu privind vanataile de la picioare!

Bianca Dragusanu i-a ascuns lui Catalin Botezatu faptul ca a fost batuta de fostul ei iubit, Coco Paun, sustinand ca vanataile de pe picioare sunt cauzate de un accident mai vechi. Designerul spune acum ca habar nu avea de existenta interlopului Paun. Continue reading .

Bianca Dragusanu viseaza la rochie de mireasa de 30.000 de euro!

Bianca Dragusanu a pus ochii pe o rochie de mireasa Elie Saab care valoareaza 30. 000 de euro. Cum nu pare dispusa sa dea atatia bani pe o rochie pe care o va purta o singura data in viata, roscata are de gand sa copieze modelul si sa il faca in atelierul ei din Bucuresti. Continue reading .

Ce mai au de impartit Anda Adam si Victor Slav

La noua luni de cand s-au despartit, Anda Adam si Victor Slav se mai intalnesc inca, din motive pur logistice. Artista neaga orice implicare sentimentala si sustine ca are de incheiat situatia actelor masinii care s-a aflat pana acum pe firma ei. Continue reading .

Parchetul, sesizat de MAI cu privire la spaga pentru mai multi sefi din IGPR.

Raportul privind ancheta spagii din Ministerul de Interne a fost finalizat si trimis, vineri, la Parchet, informeaza b1. ro. Corpul de Control al ministrului de Interne a decis sa verifice, saptamana trecuta, mai multi sefi din Politia Romana, dupa ce numele lor au aparut pe o lista publicata in presa pe care erau trecute cadouri pe care acestia ar fi trebuit sa le primeasca. Anchetatorii au stablit ca lista respectiva a fost intocmita de seful Biroului de Combatere a Criminalitatii .

Nokia are cele mai mici vanzari din ultimii opt ani

Compania finlandeza Nokia Oyj a inregistrat, in trimestrul al doilea, un declin de 27% al volumului vanzarilor sale de telefoane mobile, la 61,1 milioane de unitati - cel mai redus nivel din ultimii opt ani, conform Financial Times.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )