Libnet.ro
UNICEF

05:30

Economia globala a crescut cu 1,7% in primul trimestru, sub media din ultimii cinci ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Economia globala a crescut cu 1,7% in primul trimestru, sub media din ultimii cinci ani

Economia globala a urcat cu 1,7% in primul trimestru din acest an, in conditiile in care avansul mediu din ultimii cinci ani s-a situat la 2,8%, insa exista semne ca ritmul de crestere economica va accelera in urmatoarele doua trimestre, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Tranzactiile pe bursa au scazut cu 3% in primul trimestru

Valoarea tranzactiilor realizate pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a scazut cu 3,1% in primul trimestru, la 2,3 miliarde de lei 516 milioane de euro), trasa in jos de declinul cu 9,3% al schimburilor cu actiuni, la 2,07 miliarde.

ANAF a avut venituri de peste 47 miliarde lei, in primul trimestru

Veniturile bugetare realizate de ANAF in primul trimestru al acestui an au insumat 47,04 miliarde lei, ceea ce reprezinta o depasire cu aproape 11%, indice nominal, a sumei din perioada similara a anului 2014.

Victor Ponta: Incasarile la buget in primul trimestru au fost cu 3 - 3,5 mld lei mai mari fata de nivelul programat

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a precizat ca acest rezultat permite reducerea TVA inainte de 1 ianuarie 2016.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )