Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un biciclist a fost lovit de tren la Pasajul Cernica

Adevărul Adevărul,
Un biciclist a fost lovit de tren la Pasajul Cernica

Un tanar in varsta de 25 de ani a murit duminica dupa ce a fost calcat de tren in zona Pasajului Cernica de pe Soseaua de Centura a Capitalei. continuă pe Adevărul

Un biciclist a murit lovit de tren in apropiere de Pasajul Cernica

Un tanar de 25 de ani si-a pierdut viata, duminica dimineata, dupa ce a traversat cu bicicleta trecerea la nivel cu calea ferata din apropiere de Pasajul Cernica de pe Soseaua de Centura, iar mai multe echipaje ale pompierilor de la ISU Bucuresti-Ilfov cauta si alte persoane care l-ar fi insotit pe acest biciclist, potrivit martorilor, transmite News. ro.

Un biciclist de 25 de ani, omorat de un tren, la Cernica

Un biciclist de 25 ani a fost lovit de tren la Pasaj Cernica, Soseaua de Centura. A fost prins sub tren si a decedat din cauza ranilor. Se cauta si alte persoane, care potrivit martorilor, l-ar fi insotit. in curs de actualizare .

FOTO Accident feroviar langa combinatul din Hunedoara: un barbat in stare de ebrietate a fost mutilat de tren

Un accident feroviar s-a petrecut, sambata seara, in zona combinatului siderurgic din Hunedoara. Din primele informatii, victima este un barbat de circa 50 de ani, care a fost lovit de tren. A fost transportat in stare grava la spital.

Tragedie pe DN 66, la intrare in Hateg: un mopedist a fost lovit de masina

Un accident mortal s-a petrecut, joi, dupa-amiaza, pe Dealul Hategului Drumul National 66). Un tanar din Lupeni, aflat la volanul unui autoturism a lovit un barbat care se oprise cu mopedul, pentru a-l repara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )