Libnet.ro
UNICEF

07:15

Big Ghita intra in lumea fotbalului romanesc: cel mai inalt baschetbalist din istoria NBA a trimis o scrisoare din State

Adevărul Adevărul,
Big Ghita intra in lumea fotbalului romanesc: cel mai inalt baschetbalist din istoria NBA a trimis o scrisoare din State

Scandalul legat de fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis, a luat o amploare atat de mare, incat in aceasta poveste a aparut si un personaj fara nicio legatura cu sportul-rege. continuă pe Adevărul

Cel mai greu test de logica din lume

Cel mai greu test de logica din lume. Sudoku este printre cele mai jucate si dificile puzzle-uri din lume, iar cel creat in 2012 de un matematician finlandez pare a fi cel mai greu sudoku existent si la ora actuala.

FOTOGALERIE Range Rover SVAutobiography, cel mai luxos Range Rover, debuteaza la New York si costa peste 200.000 Euro

Cel mai luxos si mai puternic Range Rover construit vreodata, modelul Range Rover SVAutobiography, vine cu vopsea in doua tonuri si cel mai puternic motor pus vreodata pe un model al marcii. Masina este construita de Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations si isi face debutul mondial la Salonul Auto de la New York 3-12 aprilie).

Premiile Gopo 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil, cel mai bun film

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, relateaza Mediafax. De asemenea, filmul lui Nae Caranfil a mai obtinut si rofeele pentru cel mai bun scenariu si pentru cel mai bun regizor.

GALA GOPO 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil - cel mai bun film, Florin Piersic Jr. - cel mai bun actor in rol principal, Ofelia Popii - cea mai buna actrita in rol principal, Nae Caranfil - cea mai buna regie

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB). Florin Piersic Jr. a obtinut premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru partitura Alecu Voican din filmul Q. , potrivit Mediafax. Ofelia Popii a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal. Nae Caranfil a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru lungmetrajul Closer to the Moon.

HTC One E9+ este cel mai nou telefon al taiwanezilor: Are un ecran mai bun ca One M9

Taiwanezii de la HTC au anuntat One E9+, cel mai nou phablet al lor cu un ecran mai bun decat cel gasit pe flagship-ul One M9. HTC ataca din nou sectorul phablet-urilor si scoate pe piata modelul One E9+. Acesta beneficiaza de un ecran de 5,5 inci cu o rezolutie QHD de 2. 560 x 1.

A MURIT Nicolae Rainea, cel mai mare arbitru roman

Nicolae Rainea, considerat cel mai mare arbitru pe care l-a avut Romania, s-a stins din viata miercuri dimineata. Era internat la spitalul din Galati, dupa ce facuse un edem pulmonar, in urma unei afectiuni.

Cel mai renumit camping din judet este in statiunea Moneasa

Cel mai renumit dar si frumos loc din judetul Arad in care exista amenajat camping este Moneasa. Statiunea este luata cu asalt de turisti in special in anotimpul cald, din luna mai pana in septembrie.

Bucurestiul, orasul din Europa afectat cel mai mult de ambuteiaje

Bucurestiul este orasul din Europa cel mai afectat de ambuteiaje, fiind urmat de capitala Poloniei, in timp ce, la nivel mondial, Istanbul si Mexico City sunt orasele afectate cel mai mult de traficul rutier.

Gabriel Oprea a inaugurat cel mai mare sediu din tara al UNPR, la Targoviste (VIDEO)

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a inaugurat la Targoviste cel mai mare sediu al partidului din tara, informeaza B1 TV. Acolo a avut loc reuniunea zonala a partidului, din regiunea III Sud Muntenia. La reuniune.

Cel mai luxos SUV din lume costa 200.000 de euro. Range Rover SVAutobiography, prezentat oficial

Range Rover a lansat pe piata SVAutobiography, cel mai luxos model 4x4 din istorie. Masina are un pret care porneste de la 148. 900 de lire sterline.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )