Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai luxos SUV din lume costa 200.000 de euro. Range Rover SVAutobiography, prezentat oficial

Adevărul Adevărul,
Cel mai luxos SUV din lume costa 200.000 de euro. Range Rover SVAutobiography, prezentat oficial

Range Rover a lansat pe piata SVAutobiography, cel mai luxos model 4x4 din istorie. Masina are un pret care porneste de la 148. 900 de lire sterline. continuă pe Adevărul

O vacanta doar pentru curajosi: cel mai violent oras din lume face turism extrem cu autocarul blindat si sase politisti inarmati

Plictisiti de plimbari linistite in capitalele civilizate? Atunci puteti face o plimbare extrema in cel mai periculos oras din lume. Karachi, cel mai mare oras din Pakistan, ofera tururi cu un autocar blindat, pazit de sase soldati inarmati, scrie The.

Facebook are un nou sediu, unde functioneaza cel mai mare birou din lume

Facebook are un nou sediu, cu cel mai mare birou deschis in lume si cu un parc pe acoperis, informeaza agerpres. Noul sediu a fost mutat in Silicon Valley, avand o constructie destul de simpla si fara.

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

Cea mai ieftina masina din lume: Costa 1.700 de dolari si ti-o faci acasa in 5 zile (VIDEO)

Chinezii vin cu cea mai ieftina varianta de masina: este printata 3D si costa doar 1. 700 de dolari. Piesele ajung la jumatate din pret, restul inseamna costul cu motorul electric si profitul brut al celor doi.

FOTOGALERIE Range Rover SVAutobiography, cel mai luxos Range Rover, debuteaza la New York si costa peste 200.000 Euro

Cel mai luxos si mai puternic Range Rover construit vreodata, modelul Range Rover SVAutobiography, vine cu vopsea in doua tonuri si cel mai puternic motor pus vreodata pe un model al marcii. Masina este construita de Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations si isi face debutul mondial la Salonul Auto de la New York 3-12 aprilie).

Cel mai bun trimestru din ultimii sase ani pentru bursele europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, urmand sa incheie astazi cel mai bun trimestru din 2009 pana in prezent, pe fondul optimismului legat de masurile de stimulare pe care vor continua sa le ia bancile centrale in vederea sustinerii economiei.

Cel mai popular gadget din Coreea de Nord aduce putina libertate in comunism

Costa doar 50 de dolari, poarta numele Notel sau Notetel si reuseste sa fie cel mai atragator gadget disponibil in Coreea de Nord, tara lui Kim Jong-Un. Desi nu prea vreti sa ajungeti vreodata in Coreea de Nord, din cauza regimul totalitar al lui Kim Jong-Un, este foarte interesant stilul de viata al celor care [].

Gabriel Oprea a inaugurat cel mai mare sediu din tara al UNPR, la Targoviste (VIDEO)

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a inaugurat la Targoviste cel mai mare sediu al partidului din tara, informeaza B1 TV. Acolo a avut loc reuniunea zonala a partidului, din regiunea III Sud Muntenia. La reuniune.

Faze tari: Ce are 32 de picioare si 8 cozi? Creatura bizara care a dat internetul peste cap; Se casatoreste de zeci de ori pe zi cu tot atatia barbati; Cei mai frumosi travestiti din lume. Poti sa juri ca sunt femei

Era prea urata. A incercat sa se sinucida cand si-a vazut mireasa, la nunta aranjata de parintii lui. Un barbat din China a incercat sa se sinucida, dupa ce si-a vazut mireasa pentru prima data, la nunta. Incident jenant la stiri! O prezentatoare s-a facut de ras, in direct. O prezentatoare a postului de televiziune american WDBJ 7 a facut o gafa in direct. Susan Bahorich citea o stire despre o pisica supraponderala.

Rusii au cele mai moderne tancuri din lume: Cand vor fi prezentate oficial

Armata rusa a primit deja primele tancuri de noua generatie si urmeaza a le prezenta in curand in cadrul unui eveniment important. Datade 9 mai are o importanta aparte pentru poporul rus, aceasta fiind considerata ziua in care Armata Rosiea obtinut victoria asupra nazismului, in urma unui razboi ce a dus la moarte a mai [].

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )