Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bihor: Subofiter de politie, retinut dupa ce a fost prins cand primea 400 de euro de la un sofer

B1 B1,
Bihor: Subofiter de politie, retinut dupa ce a fost prins cand primea 400 de euro de la un sofer

Un subofiter de la Politia Valea lui Mihai a fost retinut, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 400 de euro de la un sofer din Salaj pentru a-i facilita o solutie. continuă pe B1

Subofiter de politie, retinut dupa ce a primit 400 de euro de la un sofer

Un subofiter de la Politia Valea lui Mihai, judetul Bihor, a fost retinut vineri noapte, dupa ce a fost prins in flagrant in tip ce primea 400 de euro de la un sofer din Salaj pentru a-i facilita o decizie favorabila intr-un dosar.

Taximetrist din Capitala, retinut dupa ce ar fi talharit doi turisti britanici.

Un taximetrist suspectat ca, in noaptea de miercuri spre joi, a taharit doi turisti britanici, a fost prins de politistii bucuresteni, informeaza Politia Capitalei. In cursul zilei de joi, 10 octombrie a. c. , politistii Capitalei - Sectia 22 Politie au reusit identificarea si prinderea, in mai putin de 24 de ore, a unui tanar in varsta de 28 de ani, de profesie taximetrist, suspectat de comiterea unei infractiuni de talharie comisa asupra a doi cetateni straini, informeaza Politia .

Buzau: Un sofer a fost prins de politisti cu focuri de arma

Un barbat din Buzau care se afla la volanul unui vehicul cu toate ca avea permisul suspendat, a fost prins de politisti cu focuri de arma, relateazaB1 TV. Soferul a fost retinut si audiat dupa ce.

Un agent de politie din Dolj a incercat sa inghita 150 euro dupa ce a fost prins luand mita

Ofiterii Serviciului Anticoruptie Dolj au arestat, joi seara, doi politisti de la Centrul de Arest Preventiv al IPJ Dolj, dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau mita pentru a-i da un telefon.

Un judecator din Telenesti a fost prins in flagrant cu luare de mita

Oamenii legii l-au retinut pe magistrat in urma cu aproape o ora, judecatorul fiind banuit de extorcarea a 200 de dolari de la un cetatean pentru a-i scoate de pe rol dosarul in care acesta figura ca parat.

VIDEO Un judecator din Telenesti a fost prins in flagrant cu luare de mita

Oamenii legii l-au retinut pe magistrat in urma cu aproape o ora, judecatorul fiind banuit de extorcarea a 200 de dolari de la un cetatean pentru a-i scoate de pe rol dosarul in care acesta figura ca parat.

Un taximetrist care a talharit doi cetateni straini a fost prins de politisti. Barbatul le-ar fi cerut pe o cursa 400 de lei, amenintandu-i cu un briceag

Politistii de la Capitala au reusit vineri identificarea si prinderea unui tanar in varsta de 28 de ani, taximetrist, suspectat ca, pe 10 octombrie 2013, ar fi talharit doi cetateni straini. Suspectul a fost retinut, urmand sa fie propus magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Un politist a incercat sa inghita mita dupa ce a fost prins in flagrant

Doi politisti de la Centrul de retinere si arest preventiv al Politiei Judetene Dolj sunt acuzati ca au introdus ilegal in arest telefoane mobile. Oamenii legii primeau intre 200 si 250 de euro pentru acest serviciu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )