Libnet.ro
UNICEF

11:30

Bilant MAI: Capitala si 28 de localitati din 15 judete, afectate de fenomenele meteo

Antena3 Antena3,
Bilant MAI: Capitala si 28 de localitati din 15 judete, afectate de fenomenele meteo

In 28 de localitati din 15 judete si in municipiul Bucuresti s-au semnalat efecte negative ale fenomenelor hidrometeorologice inregistrate in ultimele 12 ore, iar circulatia a fost intrerupta pe trei. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 13 judete

Hidrologii au instituit un Cod portocaliu de inundatii si depasiri ale Cotelor de aparare, valabil sambata, in intervalul orar 9:00 - 00:00, pe rauri din 13 judete.

Ploile torentiale au facut ravagii in mai multe localitati din tara: Autoritatile sunt in alerta iar meteorologii nu au vesti bune nici pentru zilele urmatoare (VIDEO)

Ploile torentiale au facut prapad in mai multe localitati din tara. in Slobozia, canalele de scurgere nu mai fac fata, iar centrul orasului s-a transformat intr-un lac, informeaza B1 TV. Autoritatile.

URGIA loveste din nou: POTOP pe raurile din 13 judete! AUTORITATILE sunt in ALERTA

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe rauri din 13 judete, avertizarea fiind valabila de duminica pana luni seara. Rauri din 29 judete sunt, incepand de azi, sub avertizare cod galben de.

[P] Universitatea cu cei mai multi studenti romni din afara tarii concureaza n iulie cu universitatile autohtone chiar n Romnia

Un sfert dintre toti studentii romani care studiaza in strainatate se afla in Marea Britanie. Dintre cei aproape 8. 000 de studenti romani aflati la studii in Marea Britanie, aproape 10% se afla intr-un singur campus: la Coventry University. Aceasta institutie educationala britanica se mandreste cu cea mai mare comunitate de studenti romani din afara Romaniei si cu faptul ca isi pastreaza acest statut in fiecare an, de peste 5 ani deja. Am putea spune astfel ca la Coventry University studiaza mai multi tineri romani decat in multe dintre facultatile sau departamentele din universitatile mari din Romania.

Top 10 cei mai bine platiti barbati din industria modellingului!

Doamnelor si domnisoarelor, pentru ca este weekend si avem timp sa visam cu ochii deschisi va propunem sa va delectati cu lista de mai jos, in care va prezentam cei mai frumosi si mai bine platiti barbati din lumea modelingului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )