Libnet.ro
UNICEF

05:15

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 70

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 70

ACTUALIZARE - Ludovic Orban a anuntat ca toti senatorii PNL vor intra in carantina. --- *ACTUALIZARE- inca doua cazuri confirmate de imbolnavire cu coronavirus, bilantul ajunge la 70. Cele doua cazuri sunt senatorul PNL Vergil Chitac si sotia acestuia. Senatorul a fost prezent la Parlament luni. --- *ACTUALIZARE - Patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate vineri la Constanta, bilantul la nivel national ajungand astfel la 68 de cazuri. --- *ACTUALIZARE- inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara. continuă pe Ziarul Bursa

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 71

ACTUALIZARE - inca un deputat PNL, testat pozitiv. Numarul cazurilor, in tara noastra, ajunge la 71. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a anuntat ca toti senatorii PNL vor intra in carantina. --- *ACTUALIZARE- inca doua cazuri confirmate de imbolnavire cu coronavirus, bilantul ajunge la 70. Cele doua cazuri sunt senatorul PNL Vergil Chitac si sotia acestuia. Senatorul a fost prezent la Parlament luni. --- *ACTUALIZARE - Patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate vineri la Constanta, bilantul la nivel national ajungand astfel la 68 de cazuri.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 79

ACTUALIZARE - Numarul cazurilor ajunge la 79. Un barabat intors din Boston este pacientul 76, doua femei din Covasna si inca un barbat din Brasov. --- *ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate, este vorba de doi barbati, unul de 50 de ani si unul de 62 de ani. --- *ACTUALIZARE - Alte trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara. --- * ACTUALIZARE - inca un deputat PNL, testat pozitiv. Numarul cazurilor, in tara noastra, ajunge la 71. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a anuntat ca toti senatorii PNL vor intra in carantina.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 75

ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate, este vorba de doi barbati, unul de 50 de ani si unul de 62 de ani. --- *ACTUALIZARE - Alte trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara. --- * ACTUALIZARE - inca un deputat PNL, testat pozitiv. Numarul cazurilor, in tara noastra, ajunge la 71. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a anuntat ca toti senatorii PNL vor intra in carantina.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 73

ACTUALIZARE - Alte trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara. --- * ACTUALIZARE - inca un deputat PNL, testat pozitiv. Numarul cazurilor, in tara noastra, ajunge la 71. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a anuntat ca toti senatorii PNL vor intra in carantina.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 81

ACTUALIZARE - inca un caz a fost inregistrat in Capitala. Este vorba despre o femeie de 26 de ani, izolata la domiciliu din 9 martie. Femeia a fost transferata la spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - Pacientul cu numarul 80 este un tanar de 26 de ani din Prahova, venit din Italia. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor ajunge la 79. Un barbat intors din Boston este pacientul 76, doua femei din Covasna si inca un barbat din Brasov. --- *ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate, este vorba de doi barbati, unul de 50 de ani si unul de 62 de ani.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 86

ACTUALIZARE - inca patru cazuri de infectare cu coronavirus, numarul total a ajuns la 86 --- *ACTUALIZARE - 82 de romani infectati cu COVID-19. Ultimul caz este al unui tanar de 20 de ani din Capitala, intors din Marea Britanie si internat la Victor Babes. --- *ACTUALIZARE - inca un caz a fost inregistrat in Capitala. Este vorba despre o femeie de 26 de ani, izolata la domiciliu din 9 martie. Femeia a fost transferata la spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - Pacientul cu numarul 80 este un tanar de 26 de ani din Prahova, venit din Italia.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 80

ACTUALIZARE - Pacientul cu numarul 80 este un tanar de 26 de ani din Prahova, venit din Italia. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor ajunge la 79. Un barbat intors din Boston este pacientul 76, doua femei din Covasna si inca un barbat din Brasov. --- *ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate, este vorba de doi barbati, unul de 50 de ani si unul de 62 de ani.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 88

ACTUALIZARE - Numarul cazurilor ajunge la 88. O femeie de 32 de ani din Caras Severin, intoarsa din Italia si un barbat de 45 de ani din Bucuresti care a fost internat, astazi, cu febra si frisoane la Victor Babes. Barbatul s-a intors de curand de la Londra. --- * ACTUALIZARE - inca patru cazuri de infectare cu coronavirus, numarul total a ajuns la 86 --- *ACTUALIZARE - 82 de romani infectati cu COVID-19. Ultimul caz este al unui tanar de 20 de ani din Capitala, intors din Marea Britanie si internat la Victor Babes.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 82

ACTUALIZARE - 82 de romani infectati cu COVID-19. Ultimul caz este al unui tanar de 20 de ani din Capitala, intors din Marea Britanie si internat la Victor Babes. --- *ACTUALIZARE - inca un caz a fost inregistrat in Capitala. Este vorba despre o femeie de 26 de ani, izolata la domiciliu din 9 martie. Femeia a fost transferata la spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - Pacientul cu numarul 80 este un tanar de 26 de ani din Prahova, venit din Italia.

inca patru cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 68

ACTUALIZARE - Patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate vineri la Constanta, bilantul la nivel national ajungand astfel la 68 de cazuri. --- *ACTUALIZARE- inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )