Libnet.ro
UNICEF

18:00

BizNews. Schimbari ireversibile pentru Educatie si facturi mai mari in 2021

Antena3 Antena3,
BizNews. Schimbari ireversibile pentru Educatie si facturi mai mari in 2021

Bianca Voinea, gazda rubricii BizNews din cadrul emisiunii Income Magazine, a avut invitati trei economisti cunoscuti care au vorbit despre schimbarile ireversibile din Educatie, facturi mai mari in 2021 si consecinte economice pentru acest an. continuă pe Antena3

Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle urgent: una dintre cele mai mari banci a facut anuntul

2021 a venit cu schimbari semnificative in sistemul bancar. Una dintre cele mai mari banci a anuntat ce inseamna asta pentru clienti ca sa fii pregatit. Pe fondul schimbarilor necesare de.

Ghinea: in Ministerul Fondurilor Europene sunt directori care au salarii mai mari decat ministrul

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, afirma ca salariile mari din Ministerul Fondurilor Europene MFE) au atras si oameni cu pile. El a dezvaluit ca in minister sunt directori care au salarii mai mari decat ministrul, dar si ca sunt salarii de pana la 9. 000 de lei pentru angajatii care au un nivel de expertiza.

Cele mai mari gafe facute la TV. Sotia a aparut goala cu o tava in mana si toata tara a vazut-o

Cand lucrezi de acasa, fiecare zi e o aventura. insa, atunci cand intri in direct, la TV, orice actiune necontrolata te poate costa. Copiii care iti sar in brate rugandu-te sa bei ceaiul cu papusile ori sa repari vreo masina de curse, animalele de companie care nu inteleg de ce nu le dai atentie daca .

Alimentele care sunt aur pentru stomac. Sunt mai bune decat medicamentele

Daca pana acum nu a functionat niciun tratament prescris de medic pentru afectiuni gastrice, atunci trebuie sa afli care sunt alimentele considerate a fi aur pentru stomac. Specialistii in produse naturiste sustin ca acestea ar fi chiar mai bune decat medicamentele. Alimente pentru tratarea stomacului Ai probleme gastrice si niciun medicament nu pare sa isi .

Nu toate centrele de vaccinare din Banat vor fi deschise la termen. La Timisoara sunt cele mai mari probleme

Vaccinarea populatiei impotriva COVID este bine organizata doar in teorie, pentru ca in practica autoritatile incep sa dea rateuri.

OMS cere tarilor Europei sa faca eforturi mai mari in fatasituatiei alarmante creata de noua tulpina de coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii le-a cerut, joi, 7 ianuarie, tarilor Europei sa reactioneze mai mult in fatasituatiei alarmante creata de noua tulpina mai contagioasa a coronavirusului, in timp ce doua focare cu risc au fost depistate in Franta, scrie AFP.

Simona Halep, pregatita mental pentru carantina: Suntem mai obisnuiti sa petrecem mai mult timp in case

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat ca se simte pregatita mental pentru cele 14 zile obligatorii de carantina inaintea turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )