Libnet.ro
UNICEF

00:07

Blaga, despre sustinerea lui Munteanu: Nu vad de ce ar trebui sa renuntam la aceasta candidatura pentru ca este criticata. Foarte bine!

B1 B1,
Blaga, despre sustinerea lui Munteanu: Nu vad de ce ar trebui sa renuntam la aceasta candidatura pentru ca este criticata. Foarte bine!

Acuzatiile ce ii sunt aduse lui Marian Munteanu sunt lipsite de dovezi, iar PNL nu ar trebui sa-i retraga acestuia sprijinul in cursa pentru Primaria Capitalei, a declarat Vasile Blaga, Copresedintele PN. continuă pe B1

Vasile Blaga: Nu vad de ce ar trebui sa renuntam la candidatura lui Marian Munteanu

PNL nu va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a declarat duminica Vasile Blaga, copresedintele liberalilor.

Liberalii nu se lasa. Vasile Blaga, la Iasi: Nu vad de ce ar trebui sa renuntam la candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Bucuresti

Prezent la Iasi pentru lansarea candidatilor PNL la alegerile locale din iunie, co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a precizat ca partidul nu ia in calcul sa renunte la candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Bucuresti.

Macovei, despre nominalizarea lui Munteanu: Este un blat intre PNL si PSD, iar Firea si Munteanu nu se pricep la administratie deloc

Presedintele M10, Monica Macovei, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca nici candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, si nici candidatul PSD, Gabriela Firea, nu au ce sa faca pentru Bucuresti, pentru ca nu se pricep deloc la administratie.

Blaga, despre Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat, are corturi cat toate partidele la un loc

Copresedintele PNL Vasile Blaga il critica pe candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spunand ca acesta este cam cel mai bogat candidat si ca are corturi cat au toate partidele la un loc, adaugand ca PNL va face public numele sponsorilor in momentul in care acestia dau banii si nu anul viitor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )