Libnet.ro
UNICEF

00:07

BLESTEMUL care a lovit cel mai vizionat serial din ISTORIE. Ce s-a intamplat cu actorii care au jucat in el

Antena3 Antena3,
BLESTEMUL care a lovit cel mai vizionat serial din ISTORIE. Ce s-a intamplat cu actorii care au jucat in el

Guiness World Records a omologat Baywatch ca fiind cel mai urmarit serial TV din istorie. Showul difuzat vreme de 11 ani a fost urmarit de mai bine de 1,1 miliarde de oameni in fiecare saptamana. insa pentru acto. continuă pe Antena3

Simona Halep: Este cel mai bun meci din viata mea!.

Este cel mai bun meci din viata mea. In acest moment, am mai multa incredere in mine si sunt mai agresiva pe teren. Cred in mine, joc cu placere, traiesc o perioada incredibila, a declarat jucatoarea romana de tenis Simona Halep, spusele sale fiind redate de agentiile internationale de presa, intre care si France Presse, care ii dedica inclusiv comentariul zilei de la US Open, sub titlul Kvitova, invinsa sever, Halep isi continua zborul. Intr-un duel in sens unic, romanca Halep nr.

Simona Halep: A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100

Simona Halep a vorbit cu presa internationala dupa victoria senzationala obtinuta in fata Mariei Kirilenko. A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100, a precizat Halep. In optimile US Open, sportiva din Romania o va intalni pe Flavia Pennetta, din Italia.

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

Miscarea neasteptata care lasa SUA fara replica. Ce s-a intamplat azi noapte in cel mai fierbinte loc din lume

Ministrii arabi ai afacerilor externe au cerut duminica seara ONU si comunitatii internationale sa isi asume responsabilitatile in dosarul sirian, in timp ce mai multe tari au in vedere lovituri.

Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume stau fata in fata in platoul emisiunii Acces direct, in aceasta dupa-amiaza!

Emisiunea Acces direct de la Antena 1 reincepe astazi cu o editie speciala in cadrul careia Simona Gherghe ii va prezenta publicului pe cea mai mica femeie Joyti Amge) si cel mai inalt barbat din lume Sultan Kosen). Continue reading .

Cel mai puternic stat din UE: Este exclusa o astfel de miscare in Siria

Ministrul german al afacerilor externe, Guido Westerwelle, a exclus o participare germana la o interventie militara in Siria, intr-un interviu pentru presa din care au fost difuzate cateva extrase vineri,.

Somajul, la cel mai inalt nivel din ultimul an: Peste 38.000 de romani si-au pierdut locul de munca in perioada iulie 2012 - iulie 2013

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost estimata la 7,5%, aflandu-se la acelasi nivel cu luna anterioara si in crestere cu 0,5 puncte procentuale fata de nivelul inregistrat in luna iulie 2012,.

E oficial. Gareth Bale a devenit cel mai SCUMP fotbalist de pe planeta

Real Madrid a confirmat pe site-ul oficial transferul lui Gareth Bale, care devine astfel cel mai scump fotbalist de pe planeta. Clubul madrilen a platit pentru galez 100 de milioane de euro, care a semnat un contract.

Suspans si violenta in cel mai nou clip Fall Out Boy feat. Big Sean The Mighty Fall!

Pete Wentz, Patrick Stump, Andy Hurley si Joe Trohman tocmai si-au lansat cea de-a cincea parte din seria The Young Blood Chronicles, care presupune lansarea cate unui videoclip pentru fiecare piesa de pe ultimul album al formatiei, Save Rock And Roll. The Mighty Fall, in colaborare cu rapperul Big Sean, este cel de-al cincilea single .

HOT! Vezi aici cel mai nou clip Jay-Z feat. Justin Timberlake Holy Grail!

Dupa ce s-au aliat pentru a sustine impreuna turneul Legends Of The Summer, a venit vremea ca cei doi buni prieteni sa realizeze un clip si pentru noua lor colaborare, single-ul Holy Grail, extras de pe ultimul album al lui Jay-Z, Magna CartaHoly Grail. Clipul, regizat de catre Anthony Mandler, are la baza fata intunecata .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )