Libnet.ro
UNICEF

05:15

E oficial. Gareth Bale a devenit cel mai SCUMP fotbalist de pe planeta

Antena3 Antena3,
E oficial. Gareth Bale a devenit cel mai SCUMP fotbalist de pe planeta

Real Madrid a confirmat pe site-ul oficial transferul lui Gareth Bale, care devine astfel cel mai scump fotbalist de pe planeta. Clubul madrilen a platit pentru galez 100 de milioane de euro, care a semnat un contract. continuă pe Antena3

E oficial: Gareth Bale a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Real Madrid a platit o avere pe galez

Dupa indelungi negocieri, Tottenham si Real Madrid au ajuns la un acord in privinta transferului lui Gareth Bale, jucator care devine cel mai scump din istoria fotbalului.

Vlad Chiriches a devenit oficial cel mai scump jucator vandut din Liga I. Tottenham a anuntat transferul sau

Vlad Chiriches este oficial jucatorul celor de la Tottenham Hotspur, clubul londonez anuntand transferul internationalului roman pe site-ul oficial. Suntem incantati sa anuntam ca am ajuns la un acord cu.

FOTO Cel mai scump jucator din istoria fotbalului, prezentat oficial la Real Madrid

Gareth Bale 24 de ani) este la Madrid. Aseara a fost confirmat transferul sau de la Tottenham, pentru suma de 100 de milioane de euro, iar astazi galezul a fost prezentat oficial la Real.

Gareth Bale, vasalul lui Ronaldo? Este seful

Gareth Bale, cel mai scump transfer din istoria fotbalului 91 de milioane de euro), a vorbit luni in prima sa conferinta de presa ca jucator al lui Real Madrid.

Gareth Bale este in mod oficial noul jucator al formatiei Real Madrid

Clubul Real Madrid a anuntat pe site-ul sau oficial, duminica, ca l-a achizitionat pe fotbalistul galez Gareth Bale de la Tottenham Hotspur, relateaza Mediafax. Potrivit rerpezentantilor clubului, Bale a semnat.

Gareth Bale a fost prezentat oficial pe Santiago Bernabeu (VIDEO)

Gareth Bale a fost prezentat oficial, luni, de catre Real Madrid, pe stadionul Santiago Bernabeu, relateaza HotNews. Galezul a fost aplaudat de cei 20. 000 de spectatori prezenti la eveniment. Mi s-a.

VIDEO Gareth Bale, prezentat oficial pe Santiago Bernabeu

Real Madrid l-a prezentat oficial, luni, pe Gareth Bale, jucatorul galez fiind aplaudat de aproximativ 20. 000 de spectatori pe Santiago Bernabeu. Mi s-a implinit un vis, a precizat fostul jucator al celor de la Tottenham.

Transferul secolului a fost oficializat: Gareth Bale, la Real Madrid, pentru 100 milioane euro.

Galez Gareth Bale a fost prezentat oficial pe Santiago Bernabeu, in fata a 50. 000 spectatori. Pentru a-l aduce de la Tottenham galacticii au platit circa 100 milioane euro, potrivit presei spaniole citata de Mediafax. Vreau sa castig a zecea Liga a Campionilor pentru Real Madrid. Pentru mine este un vis sa pot juca la Real Madrid, a spus Bale, care va purta tricoul cu numarul 11 la formatia spaniola. Am transferat un jucator exceptional, cu mari calitati tehnice. Tratativele au fost lungi, .

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

BLESTEMUL care a lovit cel mai vizionat serial din ISTORIE. Ce s-a intamplat cu actorii care au jucat in el

Guiness World Records a omologat Baywatch ca fiind cel mai urmarit serial TV din istorie. Showul difuzat vreme de 11 ani a fost urmarit de mai bine de 1,1 miliarde de oameni in fiecare saptamana. insa pentru acto.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )