Libnet.ro
UNICEF

22:16

Bloc cu 10 etaje, din Bucuresti, in flacari. Cinci adulti si doi copii, au ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Bloc cu 10 etaje, din Bucuresti, in flacari. Cinci adulti si doi copii, au ajuns la spital

Cinci adulti si doi copii vor fi transportati la spital, sambata seara, in urma unui incendiu izbucnit la etajul trei al unui bloc cu zece etaje de pe Strada Ramnicu Valcea din Capitala, au informat. continuă pe Antena3

Incendiu ntr-un bloc din Bucuresti: 8 oameni au fost evacuati

Opt persoane, printre care doi minori, au fost evacuate, sambata seara, in urma unui incendiu izbucnit la etajul trei al unui bloc cu zece etaje de pe Strada Ramnicu Valcea din Capitala, au informat reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov. Cinci adulti si doi copii vor fi transportati la spital.

Actorul Donald Sutherland a suferit un accident la un hotel din Bucuresti

Renumitul actor canadian Donald Sutherland, in varsta de 83 de ani, a suferit un accident la un hotel din Bucuresti in care este cazat. Personalul a sunat imediat la 112, iar la fata locului s-a deplasat un.

Peste 500 de persoane au semnat o petie lansata de Universitatea din Bucuresti pentru ntarirea autonomiei universitare

Peste 500 de persoane au semnat o petie online lansata joi de Universitatea din Bucuresti pentru cresterea calitatii invatamantului superior si pentru intarirea autonomiei universitare, urmand ca semnaturile stranse sa fie trimise Comisiei Europeane si tuturor institutiilor europene cu atributii in educatie si cercetare, scrie news. ro.

SIF MOLDOVA - Raport curent / Eveniment important: investitia in proiectul imobiliar rezidential City Ring din Bucuresti

SIF MOLDOVA - Raport curent / Eveniment important: investitia in proiectul imobiliar rezidential City Ring din Bucuresti.

116 elevi din Bucuresti au fost premiati in cadrul Concursului Aristotel

Un numar de 116 elevi merituosi ai Scolii gimnaziale 195 din Capitala au fost premiati, miercuri, 25 aprilie, la ora 10:00, pentru rezultatele deosebite obtinute la Concursul Aristotel, organizat de Fundatia Dan.

116 elevi din Bucuresti au fost premiati in cadrul Concursului Aristotel

Un numar de 116 elevi merituosi ai Scolii gimnaziale 195 din Capitala au fost premiati, miercuri, 25 aprilie, la ora 10:00, pentru rezultatele deosebite obtinute la Concursul Aristotel, organizat de Fundatia Dan.

Lant uman pentru sustinerea vaccinarii n Parcul Floreasca din Bucuresti

Cateva zeci de persoane au format, sambata, un lant uman in Parcul Floreasca din Capitala, pentru a trage un semnal de alarma privind declinul acoperirii vaccinale din Romania. Reamintim ca Romania este tara europeana cu cea mai grava epidemie de rujeola 50 de morti si peste 12. 000 de cazuri inregistrate de la debutul epidemiei) si cu cea mai scazuta rata a vaccinarii cu ROR.

Un renumit actor a fost accidentat la un hotel din Bucuresti. Medicii de la SMURD au intervenit de urgenta

Renumitul actor Donald Sutherland, aflat la Bucuresti, s-a accidentat in hotelul in care este cazat. Personalul a sunat la 112, iar un echipaj SMURD a intervenit de urgenta. Actorul canadian,in.

Ansamblul DaVinci Residence din Bucuresti, construit de o firma clujeana

Compania Coldea Constructii mai are in derulare un proiect rezidential la Brasov Compania clujeana Coldea Constructii construieste in Bucuresti ansamblul rezidential DaVinci Residence, situat in apropierea Deltei Vacaresti, au anuntat reprezentantii firmei, ieri, in cadrul unei conferinte de presa. Proiectul DaVinci Residence a fost demarat in noiembrie anul trecut, a declarat Mihai Coldea, proprietarul Coldea Constructii, adaugand: Proiectul complexului rezidential DaVinci Residence prevede trei imobile de locuinte, cu 335 de apartamente, in total.

intrecere intre doua masini, pe strazile din Bucuresti.Viteza cu care s-au deplasat soferii

Doi tineri din Bucuresti sunt cercetati de politistii Brigazii Rutiere, fiind acuzati ca au participat la curse neautorizate de masini. Cei doi au fost surprinsi in timp ce circulau cu 150 de kilometri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )