Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un renumit actor a fost accidentat la un hotel din Bucuresti. Medicii de la SMURD au intervenit de urgenta

Antena3 Antena3,
Un renumit actor a fost accidentat la un hotel din Bucuresti. Medicii de la SMURD au intervenit de urgenta

Renumitul actor Donald Sutherland, aflat la Bucuresti, s-a accidentat in hotelul in care este cazat. Personalul a sunat la 112, iar un echipaj SMURD a intervenit de urgenta. Actorul canadian,in. continuă pe Antena3

Actorul Donald Sutherland a suferit un accident la un hotel din Bucuresti

Renumitul actor canadian Donald Sutherland, in varsta de 83 de ani, a suferit un accident la un hotel din Bucuresti in care este cazat. Personalul a sunat imediat la 112, iar la fata locului s-a deplasat un.

Doi romani, arestati intr-un hotel din Italia. Ce ascundeau acestia intr-o valiza

Doi romani au fost arestati intr-un hotel din Italia pentru trafic de droguri. Cei doi au fost prinsi avand asupra lor ocantitate uriasa de marijuana. Cei doi barbati, de 41, respectiv 48 de ani, au.

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti: Ideea ca am returnat 900 de locuri pentru ca nu am fost capabili sa le redistribuim este o invitatie din partea ministrului Educatiei sa ncalcam legea

Este ilegal ca o universitate sa transfere locurile ramase libere la buget catre studentii aflati pe locurile cu taxa, a declarat rectorul Universitatii din Bucuresti. Afirmatia vine la o zi dupa ce ministrul Valentin Popa a spus ca peste de 900 de locuri bugetate nu sunt folosite de Universitate, dupa ce studentii de pe aceste locuri au abandonat cursurile sau au fost exmatriculati, desi institutia are destui studenti cu taxa care le-ar putea ocupa. in replica, Mircea Dumitru afirma ca este o invitatie din partea domnului ministru la a incalca legea.

UPDATE Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti: Ideea ca am returnat 900 de locuri pentru ca nu am fost capabili sa le redistribuim este o invitatie din partea ministrului Educatiei sa ncalcam legea. / Valentin Popa: n baza autonomiei univer

Este ilegal ca o universitate sa transfere locurile ramase libere la buget catre studentii aflati pe locurile cu taxa, a declarat rectorul Universitatii din Bucuresti. Afirmatia vine la o zi dupa ce ministrul Valentin Popa a spus ca peste de 900 de locuri bugetate nu sunt folosite de Universitate, dupa ce studentii de pe aceste locuri au abandonat cursurile sau au fost exmatriculati, desi institutia are destui studenti cu taxa care le-ar putea ocupa. in replica, Mircea Dumitru afirma ca este o invitatie din partea domnului ministru la a incalca legea. La cateva ore dupa declaratiile rectorului Universitatii Bucuresti, ministrul Educatiei a precizat ca in baza autonomiei universitare, realocarea locurilor bugetate este legala intre programele de studii ale unei facultati sau intre facultati, indiferent de momentul la care locurile bugetate se disponibilizeaza.

Peste 500 de persoane au semnat o petie lansata de Universitatea din Bucuresti pentru ntarirea autonomiei universitare

Peste 500 de persoane au semnat o petie online lansata joi de Universitatea din Bucuresti pentru cresterea calitatii invatamantului superior si pentru intarirea autonomiei universitare, urmand ca semnaturile stranse sa fie trimise Comisiei Europeane si tuturor institutiilor europene cu atributii in educatie si cercetare, scrie news. ro.

SIF MOLDOVA - Raport curent / Eveniment important: investitia in proiectul imobiliar rezidential City Ring din Bucuresti

SIF MOLDOVA - Raport curent / Eveniment important: investitia in proiectul imobiliar rezidential City Ring din Bucuresti.

O femeie si-a parcat masina intr-o intersectie din Bucuresti. Este incredibil ce le-a spus politistilor - VIDEO

O soferita a parcat in mijlocul intersectiei de la Parcul Carol din Bucuresti. Duminica seara, V. o doamna in varsta de 29 de ani si-a ales ca loc de parcare intersectia Bulevardului.

Un copil de doi ani, gasit inconstient in urma unui incendiu din Arges. Medicii incearca sa-i salveze viata

Un incendiu urias a izbucnit la o locuinta din Arges. in urma incidentului, un copil de doi ani a fost gasit inconstient. Copilul a fost intoxicat, cel mai probabil, cu fumul degajat in urma.

116 elevi din Bucuresti au fost premiati in cadrul Concursului Aristotel

Un numar de 116 elevi merituosi ai Scolii gimnaziale 195 din Capitala au fost premiati, miercuri, 25 aprilie, la ora 10:00, pentru rezultatele deosebite obtinute la Concursul Aristotel, organizat de Fundatia Dan.

116 elevi din Bucuresti au fost premiati in cadrul Concursului Aristotel

Un numar de 116 elevi merituosi ai Scolii gimnaziale 195 din Capitala au fost premiati, miercuri, 25 aprilie, la ora 10:00, pentru rezultatele deosebite obtinute la Concursul Aristotel, organizat de Fundatia Dan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )