Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blocaj in Justitie: Dosarele lui Tariceanu si Toni Grebla amanate pentru 25 februarie

Adevărul Adevărul,
Blocaj in Justitie: Dosarele lui Tariceanu si Toni Grebla amanate pentru 25 februarie

Zeci de dosare, intre care cele in care sunt judecati Calin Popescu-Tariceanu, Toni Grebla, Cristian David, dar si contestatia in anulare depusa de Elena Udrea, au fost amanate luni de inalta Curte de Casatie si Justitie pentru data de 25 februarie. continuă pe Adevărul

Dosarele lui Tariceanu si Toni Grebla, amanate

Zeci de dosare, intre care cele in care sunt judecati Calin Popescu-Tariceanu, Toni Grebla, Cristian David, au fost amanate.

Blocaj total in justitie dupa decizia CCR: Curtea Suprema a amanat toate dosarele completurilor de 5, inclusiv pe cele in care sunt vizati Tariceanu si Toni Grebla (VIDEO)

Inca o amanare in dosarele in care sunt judecati presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, dar si Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla. Instanta.

Dosare grele, luni la Instanta Suprema. Tariceanu, Udrea si Toni Grebla isi asteapta sentintele

Magistratii de la Curtea Suprema judeca luni noi termene in procesele lui Tariceanu, Toni Grebla, Cristian David sau Tudor Breazu. Elena Udrea va incerca si ea sa ii convinga, prin intermediul.

Toni Grebla: Procurorii vor fi desemnati de o entitate nationala sa candideze pentru functia de procuror sef al Parchetului European

Fostul judecator CCR Toni Grebla a vorbit, luni, despre procesele de la iCCJ. Secretarul general al Guvernului spune ca procurorii vor fi desemnati de o entitate nationala sa candideze pentru functia de.

TONI GREBLA: Desi a dat cu capul in gard, DNA continua sa lucreze

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a afirmat, astazi, ca DNA, desi s-a dovedit ca a dat cu capul in gard si a comis abuzuri, continua sa lucreze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )