Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blue Monday 2021: Azi e cea mai deprimanta zi din an. Cati romani sufera de depresie

B1 B1,
Blue Monday 2021: Azi e cea mai deprimanta zi din an. Cati romani sufera de depresie

Luni, 18 ianuarie, este Blue Monday sau Lunea Albastra, o denumire din engleza ce desemneaza cea mai deprimanta zi a anului 2021. De ce este azi, 18 ianuarie 2021, Blue Monday, cea mai deprimanta zi. continuă pe B1

Azi e Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an. Ce formula au folosit psihologii pentru a stabili acest lucru

In 2005, psihologul Cliff Arnall, fost profesor la Universitatea Cardiff din Marea Britanie, a venit cu o formula menita sa prezica cea mai deprimanta zi a anului. Ecuatia lui sugereaza ca a treia zi de luni din ianuarie care anul acesta pica pe 20 ianuarie este cea in care nefericirea atinge punctul culminant.

Teoria Blue Monday. Cum s-a stabilit ca luni, 18 ianuarie, este cea mai deprimanta zi din an

Teoria Blue Monday a aparut in urma cu 16 ani. Conform acesteia, cea mai deprimanta zi a anului este a treia zi de luni din ianuarie.

18 ianuarie, cea mai deprimanta zi a anului. Medicii ne spun ce mancam ca sa fim mai fericiti: Nu e suficient sa consumam ciocolata

18 ianuarie cea mai deprimanta zi a anului. Cea de-a treia zi de luni din ianuarie, corespunzatoare datei calendaristice de 18 ianuarie, este considerata cea mai deprimanta zi a anului.

Horoscop 18 ianuarie 2021. Cea mai buna zi pentru zodia Leu. Ce se intampla azi

Horoscop 18 ianuarie 2021. Vesti bune pentru Lei, inca de la inceputul saptamanii. Acestor nativi le-au suras astrele, din cosmos. Numerele norocoase ale zilei de luni sunt 2, 14, 26, 42 si 58. Culorile potrivite pentru azi sunt argintiu si alb. Horoscop 18 ianuarie 2021 Berbec Azi este despre relatii. Unele au nevoie de o .

Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca. A raspuns la cea mai arzatoare intrebare

Proaspat devenita senatoare pentru partidul AUR, avocata Diana Sosoaca a raspuns la cea mai arzatoare intrebare: cand se va vaccina anti-covid-19? Veti afla raspunsul ei in randurile care urmeaza. Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca Avocata cu o experienta de peste 20 de ani in Romania este anti-masca si anti-distantare sociala. Aceasta a participat, in .

Controversata politica de confidentialitate a lui WhatsApp a provocat cea mai mare migratie digitala din istorie

Modificarea controversata a politicii de confidentialitate a lui WhatsApp i-a facut pe utilizatorii serviciului sa se mute in masa la alte aplicatii de mesagerie, in ceea ce a fost numita drept cea mai mare migratie digitala din istoria omenirii de catre fondatorul lui Telegram, Pavel Durov.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -23 de grade la Miercurea Ciuc Ger in toata tara pana miercuri

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 23 de grade, s-a inregistrat duminica dimineata la Miercurea Ciuc. Potrivit meteorologilor, este ger in toata tara pana miercuri, cand vremea se va incalzi.

GRAFIC Bucurestiul si trei judete raman in continuare in zona rosie de Covid-19 Ilfov, cea mai mare rata de infectare din tara

Judetul Ilfov inregistreaza in continuare cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din tara, cu o incidenta cumulata la 14 zile de 4,56 cazuri la mia de locuitori, in usoara crestere fata de ziua precedenta 4,45), potrivit datelor publicate vineri de Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Cati bani castiga Jador si Alexandra Stan la Survivor Romania 2021. Topul celor mai bine platite vedete la Kanal D vedete

Survivor Romania, reality show-ul de la Kanal D a dat startul in forta celui de al doilea sezon, care este in desfasurare deja de cateva saptamani. Nume celebre din showbiz-ul romanesc se intrec in competitia care ii tine cu sufletul la gura pe fanii concurentilor, supusi la testul rezistentei fizice. Competitia are loc in Republica .

ING: Momentul anuntului deciziei BNR (la sfarsitul sesiunii de tranzactionare) sugereaza ca BNR este preocupata de reactia pietei Predictibilitatea BNR nu e printre cele mai puternice din Europa Centrala si de Est

Banca Nationala a Romaniei BNR) a redus vineri dobanda- cheie la 1,25% , decizie oarecum surprinzatoare pentru majoritatea jucatorilor din piata, dar care este in linie cu evolutiile recente de pe piata monetara. Momentul deciziei vineri, la sfarsitul sesiunii de tranzactionare) sugereaza ca BNR este vigilenta si preocupata de reactia pietei. Comunicatul de presa nu spune mai mult, astfel ca exista aproape zero orientari despre ce ar urma. Dar acest lucru nu este ceva neobisnuit din partea BNR. De fapt, avand in vedere ca CA al BNR functioneaza in continuare fara o agenda a sedintelor, predictibilitatea politicii monetare nu pare printre cele mai puternice din regiunea Europei Centrale si de Est, transmit analistii ING intr-un raport destinat investitorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )