Libnet.ro
UNICEF

01:05

BMW Group, Intel si Mobileye vor avea automobile de test autonome pe sosele in a doua jumatate a anului 2017

Adevărul Adevărul,
BMW Group, Intel si Mobileye vor avea automobile de test autonome pe sosele in a doua jumatate a anului 2017

BMW Group, Intel si Mobileye anunta o flota de aproximativ 40 de automobile autonome care vor fi pe sosele in al doilea semestru al anului 2017. Cele trei companii dezvaluie detalii despre modelul lor de parteneriat, care include o arhitectura scalabila care poate fi utilizata si de alti producatori auto. continuă pe Adevărul

BMW, Intel si Mobileye vor testa masini fara sofer in semestrul doi al anului 2017

BMW, alaturi de partenerii Intel si Mobileye vor sa testeze in zonele urbane aproximativ 40 de masini fara sofer in semestrul doi din 2017, au anuntat miercuri cele trei companii, transmite Bloomberg.

Deputati USR: Legea eliminarii impozitarii pensiilor sub 2000 lei a fost prezentata de PSD ca o marire a pensiilor mici, ceea ce este fals. 66% din pensionari nu vor avea niciun beneficiu

Deputatii Uniunii Salvati Romania au fost singurii care au votat impotriva proiectului de lege care elimina impozitul pe venit pentru pensiile sub 2000 lei si a platii contributiei asigurarilor sociale pentru toate pensiile, acestia motivand, atat in plen cat si ulterior in postari pe Facebook, ca legea a fost prezentata fals de catre PSD, pentru ca nu pensiile mici vor creste, ci cele medii si mari. Astfel, 66% din pensionari nu vor avea niciun beneficiu, afirma deputatul Adrian Prisnel.

Ciolos si Grindeanu vor avea o discutie detaliata, joi

Premierul in exercitiu, Dacian Ciolos, a declarat miercuri ca a discutat de mai multe ori la telefon cu premierul desemnat, Sorin Grindeanu, dar ca vor avea o discutie mai asezata si mai detaliata in cursul zilei de joi.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )