Libnet.ro
UNICEF

11:00

Boc: PDL si PNL sa vorbeasca pana in ianuarie 2015 de alianta, nu de fuziune

Antena3 Antena3,
Boc: PDL si PNL sa vorbeasca pana in ianuarie 2015 de alianta, nu de fuziune

Fostul premier Emil Boc recomanda PDL si PNL sa vorbeasca pana in ianuarie 2015 despre o alianta deschisa, nu de o fuziune, alianta care sa duca la castigarea alegerilor prezidentiale si care sa nu fie. continuă pe Antena3

Emil Boc: PDL si PNL sa vorbeasca pana in ianuarie 2015 de alianta, nu de fuziune

Fostul premier Emil Boc recomanda PDL si PNL sa vorbeasca pana in ianuarie 2015 despre o alianta deschisa, nu de o fuziune, alianta care sa duca la castigarea alegerilor prezidentiale si care sa nu fie una impotriva presedintelui Traian Basescu, transmite Mediafax.

Raluca Turcan: Retragerea lui Crin Antonescu confirma ca alianta PDL - PNL poate fi deasupra unor politicieni

Vicepresedintele PDL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, ca retragerea lui Crin Antonescu din cursa prezidentiala confirma faptul ca alianta PDL - PNL poate fi deasupra unor oameni politici, candidatul.

Ilie Sarbu: Alianta PDL-PNL nu va sustine un candidat unic la prezidentiale

Liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu a declarat ca nu este increzator ca alianta PDL-PNL va sustine un candidat unic la prezidentiale. Dati-mi voie sa fiu sceptic, nu cred ca va fi un candidat unic. De aici .

Consilierii PDL si PNL au tras chiulul de la sedinta CL Ramnicu Valcea

Alianta PDL-PNL functioneaza in Consiliul Local CL) Ramnicu Valcea. Dupa ce la sedinta de vineri au comunicat Executivului ca nu au avut timp sa citeasca toate proiectele de hotarare de pe ordinea de zi, iar sedinta CL s-a suspendat, sambata, consilierii PDL si PNL au tras chiulul.

Cum se va alege candidatul unic al noii aliante de dreapta PDL-PNL

Seful PDL Vasile Blaga a afirmat, miercuri seara, la postul B1 TV, ca noua alianta de dreapta PNL - PDL va desemna candidatul unic la prezidentiale in urma unei cercetari amanuntite.

Antonescu si Blaga, dupa negocierile PDL - PNL: Vom avea un candidat comun la Presedintie. Functionam ca o alianta, dar nu pe hartie (VIDEO)

Liderii PDL si PNL au decis, miercuri, in cadrul primei runde de negocieri de la Parlament, sa sustina acelasi candidat la Prezidentiale, urmand sa decida impreuna care va fi acesta. Anuntul a fost facut.

Blaga: Prezidentiabilul aliantei PDL-PNL se va stabili in trei etape. Nu exista un motiv ca PDL sa renunte la varianta Catalin Predoiu

Candidatul aliantei PNL-PDL se va alege in urma a trei etape, o cercetare sociologica, alegerea a cate un candidat din partea fiecarui partid si, in final, un sondaj de opinie, a anuntat, joi, Vasile Blaga.

Negocieri PDL-PNL pentru o posibila colaborare

Reprezentantii PDL se vor intalni, in aceasta dupa amiaza, la Parlament, cu cei ai PNL, pentru o prima runda de negocieri, in vederea colaborarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )