Libnet.ro
UNICEF

07:15

Boeing suspenda zborurile avioanelor 737 Max

Hotnews Hotnews,
 Boeing suspenda zborurile avioanelor 737 Max

Compania Boeing a anuntat, miercuri seara, suspendarea zborurilor avioanelor 737 Max in intreaga lume, dupa deciziile similare luate de Uniunea Europeana si Statelor Unite, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Tot mai multe tari suspenda zborurile avioanelor Boeing 737 MAX, dupa catastrofa din Etiopia

Marea Britanie, Singapore si Australia sunt ultimele natiuni ce suspenda zborul aeronavelor Boeing 737 MAX, marti, in timp ce identificarea celor 157 de victime ale accidentului Ethiopian Airlines stagneaza, iar inregistrarile din cutiile negre inca nu au relevat cauza accidentului, scrie Reuters.

Reactia Tarom dupa ce UE a suspendat zborurile cu Boeing 737 Max. Compania a comandat cinci astfel de aeronave

Compania Tarom sustine ca directiva UE de a suspenda zborurile cu Boeing 737 MAX-8 si 9 nu o afecteaza, deoarece cele cinci aeronave de acest tip comandate de operatorul aerian national intra in constructie abia spre finalul anului 2021.

Cum verifici cu ce aeronava ai zbor dupa tragediile cu Boeing 737 MAX 8. Optiuni de cautare pe Seat Guru si Flight Radar

Boeing 737 MAX 8 este modelul de aeronava interzis in Uniunea Europeana, cel putin temporar. Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei EASA) a decis, de marti seara, sa suspende zborurile avioanelor Boeing 737-8 Max si 737-9 Max in spatiul Uniunii Europene. Decizia a fost luata dupa accidentul aviatic din Etiopia in urma caruia au murit 157 [] .

Singapore a suspendat zborurile avioanelor Boeing 737 Max

Autoritatea pentru aviatie civila din Singapore CAAS) a suspendat temporar toate zborurile avioanelor Boeing 737 Max in interiorul si in afara tarii, in urma prabusirii unei aeronave Boeing Max 8 a Ethiopian Airlines, in urma careia 157 de oameni si-au pierdut viata, relateaza BBC.

Marea Britanie si Turkish Airlines SUSPENDA zborurile cu Boeing 737 MAX 8. Cum au reactionat companiile aeriene care opereaza in Romania

Marea Britanie si compania aeriana Turkish Airlines au suspendat toate zborurile care urmau a fi efectuate cu modelul Boeing 737 MAX 8, relateaza Reuters. in urma acestor decizii, aproximativ 40% din intreaga.

China a blocat zborurile avioanelor Boeing 737 Max 8, model ce s-a prabusit in Etiopia

Autoritatile chineze au decis ca liniile aeriene locale sa nu mai opereze zboruri cu Boeing 737 Max 8, dupa accidentul Ethiopian Airlines de duminica in care a fost implicat acelasi tip de aeronava.

Donald Trump SUSPENDA toate zborurile Statelor Unite cu Boeing 737 MAX 8 pana cand Boeing vine cu o solutie

Presedintele american Donald Trump a ordonat, miercuri, sistarea tuturor zborurilor care ar fi trebuit efectuate cu modelul de avion Boeing 737 MAX 8, in urma tragediei din Etiopia, relateaza CNN. Tot potrivit.

Stirile ProTV: Zborurile cu Boeing 737 Max, suspendate si in Romania. Reactiile pasagerilor de pe Otopeni

Zborurile avioanelor Boeing 737 Max-8 si Max 9 au fost suspendate marti seara de Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei in urma tragediei de duminica din Etiopia, soldata cu 157 de morti.

De ce au fost interzise zborurile Boeing 737 MAX in Romania si in restul Uniunii Europene

Uniunea Europeana a suspendat toate operatiunile cu aeonovae Boeing 737 Max pe teritoriul Uniunii Europene. intr-un comunicat emis de EASA se mentioneaza ca aceasta masura de precautie se aplica de.

SUA suspenda operarea aeronavelor Boeing 737 MAX, anunta Donald Trump

Aeronavele Boeing 737 MAX 8 si MAX 9 de pe teritoriul SUA vor fi blocate la sol, transmite Reuters, care citeaza o declaratie a presedintelui american Donald Trump.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )