Libnet.ro
UNICEF

21:15

Bogdan Aurescu infirma existenta unei decizii oficiale privind impartirea cotelor de refugiati

Adevărul Adevărul,
Bogdan Aurescu infirma existenta unei decizii oficiale privind impartirea cotelor de refugiati

Ministrul de externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, a declarat, duminica seara, ca Uniunea Europeana nu a luat vreo decizie oficiala referitorare la impartirea cotelor de refugiati, infirmand astfel informatii aparute in presa britanica conform carora tara noastra ar urma sa primeasca aproimativ 7. 000 de refugiati. continuă pe Adevărul

Bogdan Aurescu: Nu s-a luat inca nicio decizie privind cota de refugiati pentru Romania

Cotele de refugiati vehiculate de presa internationala raman la nivel de speculatii, a declarat duminica seara, la Digi24, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. Aceste cifre nu au fost comunicate oficial statelor membre, iar autoritatile de la Bucuresti nu au luat inca o decizie privind numarul de refugiati pe care ar urma sa ii primeasca Romania, a adaugat seful diplomatiei.

Bogdan Aurescu, precizari importante despre cotele de refugiati pentru Romania

Ministrul de externe, Bogdan Aurescu, a declarat, duminica seara, ca nu s-a luat nicio decizie oficiala privind cotele de refugiati din Romania.

Bogdan Aurescu: Aderarea Romaniei la spatiul Schengen ar intari frontierele Europei

Ministrul de externe, Bogdan Aurescu, a declarat, duminica seara, in contextul crizei migrantilor, ca Romania a dovedit ca isi poate gestiona si intretine foarte bine frontierele externe, afirmand ca.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu solicita UE deschidere in privinta asistentei financiare acordate Republicii Moldova

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu le-a cerut colegilor europeni, in cadrul reuniunii de la Luxemburg, deschidere in ceea ce priveste asistenta financiara acordata Republicii Moldova, informeaza Mediafax. Seful.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a purtat discutii cu omologii sai din UE pe tema imigrantilor

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu s-a intalnit la Luxemburg cu omologii sai din statele membre al Uniunii Europene, informeaza B1 TV. Ei au discutat despre problemele aduse de migratie, evolutiile din.

Seful diplomatiei romane, Bogdan Aurescu, cere SOLUTII URGENTE in criza refugiatilor

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, cere Uniunii Europene sa gaseasca solutii urgente pentru a rezolva problema refugiatilor.

Bogdan Aurescu, chemat marti la Guvern pentru a discuta problema imigrantilor

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va fi chemat marti, la sedinta coalitiei de guvernare, pentru a discuta despre problema imigrantilor, a declarat, vineri, pentru Mediafax, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )