Libnet.ro
UNICEF

16:15

Bogdan Aurescu: Trebuie consolidat Parteneriatul Estic si configurata o viziune strategica realista a UE asupra vecinatatii sale

Adevărul Adevărul,
Bogdan Aurescu: Trebuie consolidat Parteneriatul Estic si configurata o viziune strategica realista a UE asupra vecinatatii sale

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, a subliniat, luni, necesitatea consolidarii Parteneriatului Estic PaE), cu precadere in actualul context de securitate dificil, seful diplomatiei de la Bucuresti sustinand ca summitul de la Riga trebuie sa confirme impactul pozitiv al PaE pentru cetatenii europeni si pentru cei ai partenerilor. continuă pe Adevărul

Aurescu pledeaza pentru consolidarea Parteneriatul Estic

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a subliniat, luni, necesitatea consolidarii Parteneriatului Estic PaE), cu precadere in actualul context de securitate dificil, pledand pentru ca summitul de la Riga sa confirme impactul pozitiv al PaE pentru cetatenii europeni si pentru cei ai partenerilor, relateaza Mediafax.

Bogdan Aurescu participa la reuniunea Consiliului Afaceri Externe la Luxemburg

ACTUALIZARE 10:57 Aurescu blameaza semnarea tratatului de alianta intre Rusia si republica separatista Osetia de Sud Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a condamnat semnarea de catre Rusia, la 18 martie 2015, a unui asa-zis tratat de alianta si integrare cu republica separatista Osetia de Sud, act de natura sa complice si mai mult situatia de securitate din regiunea Marii Negre.

Bogdan Aurescu participa la reuniunea CAE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa, luni, la reuniunea ministrilor Afacerilor Externe din statele membre ale Uniunii Europene Consiliul Afaceri Externe - CAE), care se va desfasura la Luxemburg, informeaza Agerpres.

Bogdan Aurescu participa, luni, la Consiliul Afacerilor Externe

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu participa. luni, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale Uniunii Europene, Consiliul Afaceri Externe CAE), care se va avea loc la la Luxemburg, potrivit unui comunicat transmis de MAE.

Bogdan Aurescu se intalneste cu fostii ministri de externe. Consiliul Consultativ al MAE nu s-a mai reunit de 5 ani

Vineri are loc reuniunea Consiliului Consultativ al Ministerului Afacerilor Externe pe tema prioritatilor de politica externa ale Romaniei in raport cu vecinatatea estica, informeaza MAE. Potrivit unui comunicat de presa al ministerului, Bogdan Aurescu a avut initiativa reluarii lucrarilor Consiliului Consultativ, din care fac parte fostii ministri de externe ai Romaniei, dupa 5 ani de la ultima reuniune a sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )