Libnet.ro
UNICEF

21:45

Bogdan Teodorescu: Crin Antonescu devine o clona a lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Bogdan Teodorescu: Crin Antonescu devine o clona a lui Traian Basescu

Profesorul Bogdan Teodorescu a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, ca presedintele PNL devine, usor-usor, un soi de clona a lui Traian Basescu. Stiti. continuă pe Antena3

Bogdan Teodorescu: Putin nu trebuie vazut ca un dement. Este mai degraba un jucator rece de sah

Profesorul Bogdan Teodorescu a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, ca alegerile europarlamentare sunt foarte importante, in contextul actual al crizei din.

Bogdan Teodorescu: Un europarlamentar trebuie sa apere interesele tarii, chiar si cand tara greseste. Aperi tara, nu familia politica

Profesorul Bogdan Teodorescu a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, ca exista o problema fundamentala cand ne raportam la institutiile europene, pe fondul.

Crin Antonescu vrea alianta anti-PSD: Sa nu puna mana si pe Presedintie

Presedintele PNL Crin Antonescu considera ca toate partidele care sunt in Opozitie pot fi parteneri de discutie pentru o posibila alianta anti-PSD la alegerile prezidentiale.

Crin Antonescu vrea alianta anti-PSD: Sa facem ce putem pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei

Crin Antonescu a declarat vineri, pentru B1 TV, ca este necesara crearea unei aliante anti-PSD, aratand ca trebuie sa se faca orice este posibil pentru ca PSD sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )