Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bogdan Teodorescu, la Sinteza Zilei: Traian Basescu, beneficiar al comunismului, vorbeste de anticomunism

Antena3 Antena3,
Bogdan Teodorescu, la Sinteza Zilei: Traian Basescu, beneficiar al comunismului, vorbeste de anticomunism

Analistul politic Bogdan Teodorescu considera ca marea problema a Romaniei este un anumit tip de ipocrizie, pe care noi trebuie sa o vedem. Traian Basescu a fost un om care a fost un beneficiar al. continuă pe Antena3

Radu Tudor, la Sinteza Zilei: Eu cred ca Traian Basescu il pedepseste pe Mugur Isarescu

Radu Tudor a comentat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, atacurile lui Traian Basescu la adresa BNR si la adresa lui Mugur Isarescu. Cred ca Traian Basescu sufera destul de grav de o afectiune care nu.

Sinteza Zilei. Tortionarii securisti decorati de Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei o lista a tortionarilor securisti decorati de Traian Basescu. Gheorghe Ion Homostean, fost sef al Securitatii,.

Sinteza Zilei. Reactia socanta a lui Traian Basescu la umilirea eroului Victor Maghear

Reactia socanta a lui Traian Basescu la umilirea eroului Victor Maghear a fost prezentata in editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei. Basescu a spus ca nu cunoaste cazul lui Virgil Maghearu,.

Sinteza Zilei. Tortionarii securisti decorati de Basescu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei o lista a tortionarilor securisti decorati de Traian Basescu. Gheorghe Ion Homostean, fost sef al Securitatii,.

Fostul detinut politic Octav Bjoza, la Sinteza Zilei: Suntem umiliti cum nu ne-am simtit nici in anchetele Securitatii

Eroul Octav Bjoza, condamnat la 15 ani de munca silnica in timpul comunismului, a povestit in cadrul emisiunii Sinteza Zilei tratamentele inumane la care a fost supus de tortionari si modul lipsit de.

Adrian Ursu: Traian Basescu vrea, cu ajutorul strazii, sa preia puterea executiva

Realizatorul Antena 3, Adrian Ursu, a comentat miercuri, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei o serie de afirmatii ale lui Traian Basescu, care a spus ca ar putea chema lumea in strada. Miscarea.

Traian Basescu, despre electorata: FMI a gresit. Am vazut-o pe sefa delegatiei fericita. Nu, doamna sefa, ti-o spun eu

Invitat marti seara la emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, la B1TV, presedintele Traian Basescu vorbeste despre subiectele politice si economice ale zilei, de la problemele din USL la formarea noului partid de dreapta, Miscarea Populara sau acordul Romaniei cu FMI.

SINTEZA ZILEI. Povestile tulburatoare ale eroilor din inchisorile comuniste

Intr-o editie de colectie a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea i-a avut invitati pe cativa dintre eroii inchisorilor comuniste, care au povestit istoria luptei lor pentru supravietuire in lagarele de.

Eroii inchisorilor comuniste, intr-o editie de colectie a emisiunii Sinteza zilei

Diseara, Mihai Gadea ti-a pregatit o editie de colectie. Eroii inchisorilor comuniste vin la Sinteza zilei sa povesteasca istoria bataliei pentru supravietuire data in lagarele de exterminare bolsevice. Intalneste-o pe.

Dezvaluiri zguduitoare despre eroii inca in viata ai tarii, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Aseara, Romania a privit uluita cum un supravietuitor al Auschwitz-ului romanesc a fost evacuat ca un infractor de brutele prezidentiale dintr-un spatiu public. Astazi, la Sinteza Zilei, urmareste reactia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )