Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bomba! Deja se stie castigatoarea la WIMBLEDON! Din pacate, Simona Halep...

B1 B1,
Bomba! Deja se stie castigatoarea la WIMBLEDON! Din pacate, Simona Halep...

Jurnalistii de la publicatia britanica The Telegraph au analizat cele mai recente editii de la Wimbledon pentru a pronostica castigatoarea probei feminine din acest an, conform The Telegraph. Surpriza pronostic. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Fuego a dezvaluit ca are probleme cu inima, suferind de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a confruntat si tatal sau. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,.

Din pacate, o veste trista: Fuego sufera de aceeasi BOALA care L-A UCIS pe tatal sau. Marturii sfasietoare ale artistului...

Fuego a marturisit, intr-un interviu, ca sufera de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a confruntat si tatal sau, adica are probleme cu inima. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de.

Tragedie in lumea MANELELOR! Din pacate este vorba, chiar despre regele FLORIN SALAM! Fanii sunt in STARE DE SOC

Florin Salam se gandeste de pe acum la retragerea din industria muzicala! Artistul pregateste o investitie sigura in imobiliare pentru a a-si mentine intacta averea in momentul in care manelistul nu va.

Anuntul trist tocmai a fost facut: A MURIT! Din pacate, e vorba de unul dintre cei mai iubiti artisti... (FOTO)

Actorul canadian Daniel Pilon, cunoscut pentru rolul sau din serialul Dallas, s-a stins din viata la varsta de 77 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa, care a dezvaluit ca acesta a murit in urma unei.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost luata la tribunal! Din pacate, milioane de soferi nu mai pot circula...

Tribunalul administrativ federal din Leipzig a anuntat ca, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele Uniunii Europene, orasele germane au dreptul sa interzica circulatia.

Dupa moartea Ionelei Prodan, familia artistei e lovita de o noua drama: Din pacate e vorba de iubitul regretatei vedete...

In ceea ce priveste viata ei personala, Ionela Prodan a fost discreta, ea ramanand vaduva in 1992, cand fiica lor Anamaria Prodan abia devenise majora. Ultimii 20 de ani din viata i-a petrecut in armon.

Ce drama! Medicii au facut anuntul SOC: Da, din pacate, este vorba de si Madalin Ionescu...

Atunci cand lucrau la Kanal D, si Madalin Ionescu s-au imbolnavit. Astfel, din cauza stresului si a programului pe care l-au avut, a povestit ca a inceput sa aiba probleme cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )