Libnet.ro
UNICEF

07:00

O bomba a fost lansata din greseala in Irak. 12 oameni au murit

Antena3 Antena3,
O bomba a fost lansata din greseala in Irak. 12 oameni au murit

O bomba a fost lansata accidental asupra unui cartier din Bagdad de catre un avion militar din Irak. Douasprezece persoane au murit, spun autoritatile irakiene. Avionul, unul dintre cele cateva aeronave rusesti. continuă pe Antena3

PANICA la Bagdad. Un avion de vanatoare irakian a lansat DIN GRESEALA o bomba deasupra orasului

Un avion de vanatoare irakian a lansat din greseala o racheta deasupra capitalei Bagdad si a ucis cel putin sapte persoane, transmite AFP, citand surse oficiale locale. Din primele informatii reiese ca ar fi.

Expansiunea retailerilor Lidl si Kaufland a fost sustinuta din bani publici

Doi mari retaileri, Lidl si Kaufland, au fost finantati in ultimii zece ani din bani publici. Lanturile de magazine operate de grupul german Schwarz au primit aproape 900 de milioane de euro din partea unei aripi a.

Fost procuror din Caracal nu poate explica circa 360.000 de lei

Un fost procuror din Parchetul de pe langa judecatoria Caracal, Iacob Niculaita, nu poate justifica diferenta de 358. 028 intre averea dobandita si veniturile realizate, intre 2003 si 2012, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate ANI).

O bomba lansata ACCIDENTAL omoara 12 oameni

Un avion militar din Irak a lansat accidental o bomba asupra unui cartier din Bagdad, omorand cel putin 12 persoane, potrivit autoritatilor irakiene.

Haga: 34 de oameni au fost arestati din cauza violentelor de pe strazi care au loc din cauza mortii unui barbat de culoare aflat in custodia politiei

34 de oameni au fost arestati la Haga, dupa a treia noapte la rand cu violente pe strazile orasului, informeaza B1 TV. Oamenii au aruncat cu sticle si pietre catre fortele de ordine, care au raspuns cu gaze.

Fost primar din Caras-Severin, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui Iancu Simion-Simi, fost primar al Orasului Otelu-Rosu, pentru conflict de interese, arata un comunicat remis azi redactiei.

SUA: 14 persoane au fost ranite din cauza unei poze de grup dupa ce o platforma s-a prabusit pe o plaja (VIDEO)

Paisprezece persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa prabusirea unei platforme pe o plaja din statul american Carolina de Nord. Circa 20 de persoane se adunasera pentru o fotografie de grup, de 4 .

Audiere surpriza la DNA. Marian Vanghelie a fost scos din arestul preventiv si adus in fata procurorilor

Audiere surpriza la Directia Nationala Anticoruptie. Marian Vanghelie este audiat de procurorii DNA. Audierea este una iesita din comun, Marian Vanghelie fiind scos din arestul preventiv si adus sambata in.

Turcia: Noua masini au fost avariate din cauza unui pescarus care voia sa traverseze autostrada (VIDEO)

Un pescarus le-a dat serioase batai de cap soferilor din Turcia, unde noua masini au fost avariate, intr-un accident in lant produs pe o autostrada, din cauza pescarusului care voia sa traverseze,.

ANI: Un fost procuror din Caracal nu poate justifica aproape 100 mii de euro

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 358. 028 lei aprox. 367 euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Iacob Niculaita, fost procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, Judetul Olt, in perioada 9 mai 2003 - 31 decembrie 2012.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )