Libnet.ro
UNICEF

06:30

Audiere surpriza la DNA. Marian Vanghelie a fost scos din arestul preventiv si adus in fata procurorilor

Antena3 Antena3,
Audiere surpriza la DNA. Marian Vanghelie a fost scos din arestul preventiv si adus in fata procurorilor

Audiere surpriza la Directia Nationala Anticoruptie. Marian Vanghelie este audiat de procurorii DNA. Audierea este una iesita din comun, Marian Vanghelie fiind scos din arestul preventiv si adus sambata in. continuă pe Antena3

Audiere surpriza la DNA. Procurorii au extins urmarirea penala pe numele lui Marian Vanghelie

UPDATE 18: Procurorii DNA au decis extinderea urmaririi penale in cazul primarului suspendat al Sectorului 5. Audiere surpriza la Directia Nationala Anticoruptie. Marian Vanghelie este audiat de procurorii DNA.

DNA a extins cercetarile in cazul primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a fost audiat sambata la DNA unde procurorii i-au adus la cunostinta capetele de acuzare, informeaza B1 TV. Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei este acuzat de 8 infractiuni de abuz in.

Marian Vanghelie, audiat la DNA, care a extins urmarirea penala in dosarul de atribuire a unor lucrari publice

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, este audiat sambata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), care au extins cercetarile in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de ban .

Fost procuror din Caracal nu poate explica circa 360.000 de lei

Un fost procuror din Parchetul de pe langa judecatoria Caracal, Iacob Niculaita, nu poate justifica diferenta de 358. 028 intre averea dobandita si veniturile realizate, intre 2003 si 2012, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate ANI).

Descoperirea fabuloasa de la Gherghesti. Maxilarul superior al unui elefant preistoric a fost scos, joi, la lumina

La situl arheologic de la Gherghesti Vaslui) a fost descoperit joi, 2 iulie, un nou fragment din craniul unui elefant presitoric vechi de aproximativ 7-8 milioane de ani. Primele fragmente fosile au fost scoase la lumina pe 20 iunie.

A fost impuscat MORTAL dupa ce a scos din buzunar o arma de jucarie (VIDEO)

Doi agenti de politie din Texas au impuscat mortal un barbat in varsta de 47 de ani, banuit ca ar fi furat un bax de bere dintr-un magazin Walmart. Suspectul, James Bushey, s-a ascuns in toaleta unui.

Expansiunea retailerilor Lidl si Kaufland a fost sustinuta din bani publici

Doi mari retaileri, Lidl si Kaufland, au fost finantati in ultimii zece ani din bani publici. Lanturile de magazine operate de grupul german Schwarz au primit aproape 900 de milioane de euro din partea unei aripi a.

Turcia: Noua masini au fost avariate din cauza unui pescarus care voia sa traverseze autostrada (VIDEO)

Un pescarus le-a dat serioase batai de cap soferilor din Turcia, unde noua masini au fost avariate, intr-un accident in lant produs pe o autostrada, din cauza pescarusului care voia sa traverseze,.

Haga: 34 de oameni au fost arestati din cauza violentelor de pe strazi care au loc din cauza mortii unui barbat de culoare aflat in custodia politiei

34 de oameni au fost arestati la Haga, dupa a treia noapte la rand cu violente pe strazile orasului, informeaza B1 TV. Oamenii au aruncat cu sticle si pietre catre fortele de ordine, care au raspuns cu gaze.

ANI: Un fost procuror din Caracal nu poate justifica aproape 100 mii de euro

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 358. 028 lei aprox. 367 euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Iacob Niculaita, fost procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, Judetul Olt, in perioada 9 mai 2003 - 31 decembrie 2012.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )