Libnet.ro
UNICEF

11:30

Borcea: Cel mai slab Rapid din ultimii 15 ani

Online Sport Online Sport,
Borcea: Cel mai slab Rapid din ultimii 15 ani

Fostul presedinte al lui Dinamo, Cristi Borcea, a afirmat ca a ramas uimit de cat de slaba a fost Rapid in derbiul de luni seara. continuă pe Online Sport

Economia Chinei ar putea inregistra cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Avansul economic al Chinei, ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmit reprezentantii companiei americane Honeywell International, citati de Bloomberg, relateaza sursele de presa.

Economia celei mai populate tari din lume inregistreaza cel mai slab avans din ultimii 23 de ani

Avansul economic in cea mai populata tara din lume, China, ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmit reprezentantii companiei americane Honeywell International, citati de Bloomberg.

Armin Van Buuren a fost desemnat cel mai bun DJ din lume

Olandezul Armin van Buuren a fost ales cel mai bun DJ din lume, potrivit editorilor de la revista muzicala DJ Mag, dupa ce i-a depasit in popularitate pe competitorii sai, informeaza Contact Music. in.

Hitler dorea sa construiasca CEL MAI MARE stadion din lume.

In urma cu 75 de ani, Adolf Hitler punea la Nuremberg piatra de temelie a celui mai mare stadion din lume, Grandstand, proiect ce nu a fost finalizat dar care dezvaluie noi detalii despre personalitate megalomana a dictatorului nazist, conform publicatiei Spiegel, scrie Agerpres. In cadrul acestui proiect, inginerii germani au ridicat o macheta la scara 1:1 a stadionului, in zona deluroasa a Bavariei, la 40 de kilometri de Nuremberg, doar pentru a testa acustica viitorului stadion. La 9 .

Sase medici rezidenti vor lucra la cel mai mare spital din Israel

Sase medici rezidenti din Romania vor lucra timp de trei ani la centrul universitar al Sheba Hospital din Israel.

Forbes: Apple este cel mai puternic brand din lume

Intr-un top al revistei Forbes pe anul 2012, Apple se afla in fruntea clasamentului. Succesul de care se bucura iPad si iPhone a propulsat compania in fruntea clasamentului. Apple ramane lider preferata.

Credit Suisse: Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din lume a averii populatiei

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse.

Raport Credit Suisse: Averile romanilor au avut cea mai abrupta scadere din lume, in ultimul an

Averea populatiei a scazut cu 36% in tara noastra, in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse, informeaza sursele de presa.

Raport Credit Suisse. Averile romanilor au avut cea mai abrupta scadere din lume, in ultimul an

Averea populatiei a scazut cu 36% in Romania in perioada iulie 2011 - iunie 2012, cel mai abrupt declin din lume ca procent, unul dintre motive fiind problemele economice generate de criza din zona euro, potrivit unui raport realizat de Credit Suisse. Descarca si citeste din atasament Raportul Global Wealth.

Suntem inruditi cu veveritele? Vezi aici cum arata cel mai vechi stramos al omului

Cel mai vechi stramos al omului arata ca o veverita, sugereaza un nou studiu. Fosilele recent descoperite ale celei mai primitive primate, Purgatorius, sugereaza ca animalul era unul mic, agil, care isi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )