Libnet.ro
UNICEF

12:00

Boris Becker sare in apararea lui Ilie Nastase: il stiu din 1984. Nu este rasist! Face glume despre toata lumea (FOTO)

B1 B1,
Boris Becker sare in apararea lui Ilie Nastase: il stiu din 1984. Nu este rasist! Face glume despre toata lumea (FOTO)

Marele campion german Boris Becker a sarit in apararea lui Ilie Nastase in scandalul in care acesta este acuzat de rasism dupa o remarca in legatura cu culoarea pe care o va avea viitorul. continuă pe B1

Un tenismen german ii ia apararea lui Ilie Nastase, in scandalul privind afirmatiile la adresa copilului nenascut al Serenei Williams: Nu e rasist. Face glume despre toata lumea, uneori nu foarte reusite

Fostul tenismen german Boris Becker, in varsta de 49 de ani, i-a luat, vineri, apararea lui Ilie Nastase, in controversa generata de afirmatiile acestuia cu privire la copilul nenascut al Serenei Williams, precizand ca nu este rasist, daca ca ar trebui sa ii ceara scuze personal.

Ion Tiriac, despre declaratiile lui Ilie Nastase privind copilul nenascut al Serenei Williams: Din cand in cand o mai ia pe aratura, dar aici nu a facut absolut nimic iesit din normal

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac i-a luat apararea lui Ilie Nastase, ca urmare a controversei starnite de declaratiile privind copilul nenascut al jucatoarei americane Serena Williams. in acest context, el precizat ca o mai ia pe aratura, dar ca afirmatiile nu au avut o tenta rasista.

Boris Becker: Ilie Nastase nu este rasist. Trebuie sa-i ceara scuze personal Serenei

Boris Becker reactioneaza in scandalul provocat de Ilie Nastase: Iata ce ar trebui sa faca acumFoto: Hepta. ro Fostul mare tenismen german Boris Becker a vorbit despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase in.

Ion Tiriac, dupa ce a fost criticat de WTA: Ilie Nastase e Ilie Nastase, din cand in cand o ia pe aratura. E insa omul care a slujit tenisul timp de peste 50 de ani

Criticat de presedintele WTA n. r. Steve Simon) pentru ca l-a adus pe Ilie Nastase la festivitatea de premiere care a avut loc dupa finala de la Madrid dintre Simona Halep si Kristina Mladenovic, Ion Tiriac patronul competitiei de la Caja Magica) a discutat pe marginea acestui subiect. Ilie Nastase e Ilie Nastase, din cand in cand o ia pe aratura. E insa omul care a slujit tenisul timp de peste 50 de ani. E o personalitate enorma.

Ilie Nastase dezvaluie cum va reactiona dupa ce a fost suspendat si anchetat de ITF. Nasty adreseaza si o rugaminte

Capitanul echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a anuntat azi cum va reactiona dupa ce ITF a decis suspendarea si anchetarea sa.

Ilie Nastase coopereaza cu ITF in ancheta privind evenimentele de la Fed Cup

Ilie Nastase a anuntat, joi, prin intermediul unui mesaj transmis pe contul sau de Facebook, ca va coopera pe deplin cu Federatia Internationala de Tenis ITF) in cadrul anchetei al carei obiect il fa.

Bomba bombelor: Ilie Nastase va fi in tribune la Roland Garros, desi e interzis! Cum ii sfideazaNasty pe contestatari

Suspendat de ITF dupa meciul de FedCup cu Marea Britaniei si interzis al Wimbledon si la Roland Garros, Ilie Nastase va fi prezent totusi la Paris cu ocazia turneului de Grand Slam.

Ion Tiriac il apara pe Ilie Nastase. Din cand in cand o mai ia pe aratura

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac sustine in continuare nevinovatia lui Ilie Nastase, el precizand ca acesta o mai ia pe aratura, dar in niciun caz fraza rostita in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )