Libnet.ro
UNICEF

08:47

Boris Johnson: Exista o mare posibilitate ca un acord comercial cu UE sa nu aiba loc

Adevărul Adevărul,
Boris Johnson: Exista o mare posibilitate ca un acord comercial cu UE sa nu aiba loc

Boris Johnson a afirmat ca exista o mare posibilitate ca Marea Britanie sa nu ajunga la un acord post-Brexit cu Uniunea Europeana, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

Boris Johnson merge la Bruxelles, dupa ce negocierile pentru acordul comercial post-Brexit s-au impotmolit din nou

Prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, se va deplasa la Bruxelles in cursul acestei saptamani pentru a se intalni cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in contextul unui nou blocaj in ce priveste negocierile pentru un acord comercial post-Brexit, relateazp, conform AFP.

intalnirea dintre Boris Johnson si Ursula von der Leyen, incheiata fara un acord

Intalnirea de miercuri seara dintre prim-ministrul britanic Boris Johnson si presedinta Comisie Europene, Ursula von der Leyen, prin care se urmarea iesirea din impas privind negocierile acordului comercial, s-a incheiat fara o intelegere, iar termenul limita pentru o decizie legat de viitorul discutiilor este stabilit pentru duminica.

Brexit: Boris Johnson si Ursula von der Leyen nu au ajuns la niciun acord in negocierile post-Brexit

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, nu a ajuns la niciun acord cu Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, in negocierile privind relatiile bilaterale post-Brexit.

Brexit: UE si Marea Britanie au convenit prelungirea discutiilor pana duminica Ambele parti cred ca un acord este inca posibil

Un acord comercial post-Brexit va trebui incheiat pana duminica sau nu va exista niciun acord, au convenit premierul britanic Boris Johnson si presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen, relateaza The Guardian.

UE a publicat planul pentru cazul unui Brexit fara acord. Marea Britanie, pe lista de restrictii de la 1 ianuarie

Uniunea Europeana a publicat planul de rezerva in cazul in care discutiile pe tema Brexit intre Bruxelles si Londra esueaza. Ultima runda de discutii intre premierul britanic Boris Johnson si presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a incheiat fara ca partile sa depaseasca blocajul referitor la acordul comercial.

Boris Johnson si Ursula von der Leyen nu au reusit sa ajunga la un acord post-Brexit, dar inca nu e totul pierdut

Cu mai putin de trei saptamani pana la iesirea definitiva a Marii Britanii din Uniunea Europeana, Londra si Bruxelles-ul raman pe pozitii inca ireconciliabile in negocierile privind un acord post-Brexit, a anuntat o sursa din guvernul britanic.

Angela Merkel, mesaj catre parlamentarii europeni, in contextul Brexit: inca exista sansa unui acord

Doar cateva saptamani mai sunt pana la retragerea efectiva a Marii Britanii din blocul comunitar. Cu toate acestea, liderii UE cauta inca solutii pentru ajungerea la un acord intre cele doua parti. Angela.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )