Libnet.ro
UNICEF

10:30

Borza schimba 80% din conducerea Hidroelectrica in doua luni

Adevărul Adevărul,
Borza schimba 80% din conducerea Hidroelectrica in doua luni

Administratorul judiciar al Hidroelectrica vrea sa schimbe 80% din managementul companiei de stat in urmatoarele doua luni, prima mutare fiind aducerea lui Adrian Gheorghe, fost director financiar in cadrul producatorul de conserve Mandy Food, in pozitia de manager al departamentului financiar. continuă pe Adevărul

Borza schimba 80% din conducerea Hidroelectrica in doua luni. Administratorul judiciar a adus un nou director financiar

Administratorul judiciar al Hidroelectrica vrea sa schimbe 80% din managementul companiei de stat in urmatoarele doua luni, prima mutare fiind aducerea lui Adrian Gheorghe, fost director financiar in cadrul producatorul de conserve Mandy Food, in pozitia de manager al departamentului financiar.

Hidroelectrica schimba 80% din conducere in 2 luni

Administratorul judiciar al Hidroelectrica vrea sa schimbe 80% din managementul companiei de stat in urmatoarele doua luni, prima mutare fiind aducerea lui Adrian Gheorghe, fost director financiar in cadrul producatorul de conserve Mandy Food, in pozitia de manager al departamentului financiar, informeaza compania intr-un comunicat.

Remus Borza schimba aproape toata conducerea Hidroelectrica

Administratorul judiciar al Hidroelectrica vrea sa schimbe 80% din managementul companiei de stat in urmatoarele doua luni, prima mutare fiind aducerea lui Adrian Gheorghe, fost director financiar in cadrul producatorul de conserve Mandy Food, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )