Libnet.ro
UNICEF

11:30

Brigitte Bardot, despre maidanezi: Basescu este un tiran care nu se gandeste decat sa ucida

Adevărul Adevărul,
Brigitte Bardot, despre maidanezi: Basescu este un tiran care nu se gandeste decat sa ucida

Actrita franceza Brigitte Bardot l-a catalogat pe presedintele Traian Basescu drept un tiran care nu stie altceva decat sa ucida. Afirmatia actritei vine dupa ce Parlamentul a adoptat o lege care permite eutanasierea cainilor fara stapan. continuă pe Adevărul

Brigitte Bardot, despre situatia maidanezilor din Romania: Basescu este un tiran care nu se gandeste decat sa ucida

Actrita franceza Brigitte Bardot l-a catalogat pe presedintele Traian Basescu drept un tiran care nu stie altceva decat sa ucida. Afirmatia actritei vine dupa ce Parlamentul a adoptat o lege care permite eutanasierea cainilor fara stapan.

Brigitte Bardot, despre eutanasierea cainilor: Traian Basescu, un tiran care nu se gandeste decat sa ucida. Condamn politica sa dictatoriala

Fosta stea a cinematografului francez Brigitte Bardot a condamnat miercuri politica dictatoriala a presedintelui Traian Basescu, dupa ce Parlamentul roman a adoptat ieri o lege care autorizeaza eutanasierea cainilor maidanezi.

Brigitte Bardot il ATACA din nou pe Basescu: S-o crede pe vremea lui Ceausescu!.

Actrita franceza Brigitte Bardot a denuntat politica dictatoriala a presedintelui Traian Basescu, catalogandu-l un tiran care nu se gandeste decat sa ucida, dupa ce Parlamentul Romaniei a adoptat legea care permite eutanasierea cainilor maidanezi, transmite Mediafax. Citeste si Brigitte Bardot ii scrie lui Basescu pentru a apara cainii maidanezi din Romania Acest tiran nu se gandeste decat sa ucida si condamn politica sa dictatoriala, nedemna de un stat membru al Uniunii Europene. S-o .

Acest tiran nu se gandeste decat sa ucida si condamn politica sa dictatoriala, nedemna de un stat membru UE. Brigitte Bardot il ataca dur pe Traian Basescu

Brigitte Bardot il ataca dur pe Traian Basescu, spunand ca presedintele Romaniei are o politica dictatoriala. Actrita a mai spus ca preseditnele Basescu se gandeste doar sa ucida , facand.

Purtatorul de cuvant al presedintelui, despre scrisoarea trimisa de Brigitte Bardot: Ma intreb daca le-a scris o scrisoare si parintilor lui Ionut Anghel

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a confirmat primirea scrisorii trimise lui Traian Basescu de Brigitte Bardot in care aceasta cere renuntarea la initiativa masurii de eutanasiere a cainilor maidanezi. El s-a intrebat daca actrita le-a scris si parintilor baietelului ucis de caini.

Fundatia Brigitte Bardot anunta ca studiaza posibilitatile de recurs la legea privind cainii maidanezi din Romania

Fundatia Brigitte Bardot studiaza recursurile posibile la nivel national si european pentru a impiedica uciderea cainilor maidanezi, dupa ce Parlamentul roman a aprobat o lege ce permite eutanasierea cainilor fara stapan care nu sunt adoptati sau revendicati in 14 zile de cand ajung in adaposturi. In timp ce ancheta nu a facut inca lumina asupra circumstantelor reale ale dramaticului accident, Parlamentul roman raspunde orbeste si precipitat dorintei presedintelui Traian Basescu de a ucide cainii maidanezi din Romania, afirma fundatia, referindu-se la moartea unui copil in varsta de patru ani, muscat de caini fara stapan, la Bucuresti, potrivit Mediafax.

Franta: Brigitte Bardot, criticata dupa ce a incercat sa salveze viata unui caine care a desfigurat o fetita

Actrita Brigitte Bardot, o cunoscuta iubitoare de caini, a fost acuzata ca ii pasa mai mult de animale decat de oameni pentru ca incearca sa blocheze eutanasierea unui Bull terrier care a disfigurat pe viata o fetita de doar patru ani, noteaza The Telegraph.

Ce spune Adrian Nastase despre maidanezi.

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni dimineata, in fata sediului ICCJ, ca problema cainilor maidanezi reprezinta o rusine pentru tara, deoarece dureaza de zeci de ani si multi au ajuns sa ceara solutii radicale, cum ar fi eutanasierea lor. Cred ca este o rusine faptul ca inca aceasta problema nu este inca rezolvata la nivelul intregii tari. S-a ajuns la momentul in care multi cer solutii mai radicale. Aceste lucruri trebuie discutate cu calm, dar este clar ca nu mai pot continua in .

Publicul - arbitru intre doua articole despre maidanezi

Cele doua articole care urmeaza sunt ilustrative pentru felul in care s-au impartit opiniile Redactiei BURSA in subiectul tragediei copilului sfasiat de caini.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )