Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brigitte Sfat, epuizata dupa scandalul cu amanta lui Ilie Nastase. Vedeta a fugit din tara sa se relaxeze

B1 B1,
Brigitte Sfat, epuizata dupa scandalul cu amanta lui Ilie Nastase. Vedeta a fugit din tara sa se relaxeze

Brigitte Sfat a tinut primele pagini ale ziarelor in urma conflictului pe care l-a avut cu sotul sau, Ilie Nastase. Brigitte, dezamagita de comportamentul barbatului cu care s-a casatorit, a decis sa. continuă pe B1

Evolutia lui Brigitte Sfat. Cine era vedeta inainte de casnicia cu Ilie Nastase (FOTO)

Brigitte Sfat nu a fost din totdeauna in ochiul public, statutul de sotie a lui Ilie Nastase fiind elementcare a lansat-o pe brunetain showbiz, anunta Click. Trecutul brunetei a fost.

Ce facea Amalia Nastase in plin scandal intre Ilie Nastase si Brigitte Sfat (FOTO)

Fostul mare tenismen Ilie Nastase se afla de cateva saptamani in centrul atentiei presei de scandal. Actuala sotie a acestuia, Brigitte Sfat, a pornit un razboi impotriva amantelor.

Am vrut sa sufere. Sa le fie frica si lui si femeilor: Brigitte Sfat, CONFRUNTARE fara precedent cu Ilie Nastase: Nu o inteleg pe fata asta

Brigitte Sfat este devastata in urma scandalului pe care il are cu sotul ei. Femeia se declara dezamagita de aventurile lui Ilie Naastase, iar din acest motiv a ales sa faca publica suferinta.

Necazurile se tin lant de Brigitte Sfat: Si-a sifonat masina de 100.000 de euro (FOTO)

Brigitte Sfat a fost implicata recent intr-un accident rutier in urma caruia masinaa fost sifonata in trafic, anunta Click. Bruneta si-a cumparat recent o masina de lux, un Porche.

Brigitte Sfat vrea sa divorteze insa nu poate. Motivul incredibil care o tine langa Nastase (FOTO)

Brigitte Sfat nu mai are liniste, de o perioada traieste cu sentimentul ca sotul ei o inseala. Desi a gasit mesaje si numere de telefon noi in agenda sotului bruneta este nevoita sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )