Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bucurestenii salveaza litoralul romanesc: merg la mare mai des si cheltuiesc mai multi bani decat cei din alte regiuni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bucurestenii salveaza litoralul romanesc: merg la mare mai des si cheltuiesc mai multi bani decat cei din alte regiuni

Mai mult de 36% din turistii care au ajuns in acest sezon pe litoralul romanesc provin din Bucuresti, acestia fiind dispusi sa cheltuiasca o suma cu 15-20% mai mare decat restul turistilor, in timp ce din judetul Timis au ajuns 5,2%, din Cluj - 5%, din. continuă pe Wall-Street Ro

Studiu: peste o treime din turistii de pe litoralul romanesc sunt bucuresteni

Mai mult de 36% din turistii care au ajuns in acest sezon pe litoralul romanesc provin din Bucuresti, acestia fiind dispusi sa cheltuiasca o suma cu 15-20% mai mare decat restul turistilor, in timp ce din judetul Timis au ajuns 5,2%, din Cluj - 5%, din Prahova aproape 4%, din Arges - 3,8%, iar din Iasi 3,5%, potrivit unui studiu realizat pe un esantion de peste 32. 000 de rezervari de catre portalul litoralulromanesc. ro.

Studiu: Peste o treime din turistii de pe litoralul romanesc sunt bucuresteni

Mai mult de 36% din turistii care au ajuns in acest sezon pe litoralul romanesc provin din Bucuresti, in timp ce din judetul Timis sunt 5,2%, din Cluj - 5%, din Prahova aproape 4%, din Arges - 3,8%, iar din Iasi 3,5%. La polul opus se afla judetele Tulcea, Mehedinti si Salaj, care, impreuna, nu acopera nici macar 1% din totalul turistilor, potrivit unui studiu realizat pe un esantion de peste 32. 000 de rezervari de catre portalul litoralulromanesc. ro.

Afacerile din turismul de pe litoralul romanesc vor depasi in acest an nivelul de 1,5 miliarde de lei

Afacerile din turismul de pe litoralul romanesc vor depasi in acest an nivelul de 1,5 miliarde de lei, cifra aproape dubla fata de acum cinci ani, iar numarul firmelor din HoReCa hoteluri, restaurante si cafenele) va atinge un record, dovada a interesului major pentru investitii in acest domeniu, potrivit unei analize realizate de KeysFin.

Care este drogul cel mai des utilizat pentru violarea femeilor in cluburi

Cel mai des folosit drog din toate cluburile este Easyviola, cunoscut si sub numele de Drogul de vacanta. Acesta poate fi sub orice foma, pulbere, lichid sau tableta si nu are miros sau.

Tragedie la malul Marii Negre! Peste 100 de delfini au esuat pe litoralul romanesc

Peste 100 de delfini au esuat in acest an, astfel ca ONG Mare Nostrum decreteaza zi de doliu pe 5 august, Ziua Delfinului. De asemenea, ONG-ul relanseaza campania Adopta un delfin,in.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )