Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bucurestenii vor avea apa calda si caldura. Distrigaz a ajuns la un acord cu ELCEN

Antena3 Antena3,
Bucurestenii vor avea apa calda si caldura. Distrigaz a ajuns la un acord cu ELCEN

Distrigaz va ridica poprirea instituita asupra conturilor ELCEN, in conditiile in care vor fi respectati termenii unui protocol semnat intre cele doua societati, conform caruia suma datorata. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Ii asigur pe bucuresteni ca vor avea apa calda si caldura, nu se pune problema niciunei intreruperi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca bucurestenii vor avea apa calda si caldura, fara sa se puna problema vreunei intreruperi, precizand ca luni, la pranz, are programata o intalnire cu reprezentantii RADET, ELCEN si ai Ministerului Energiei.

Aproape jumatate dintre bucuresteni vor ramane fara apa calda: Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre ELCEN, din cauza datoriilor

Bucurestenii vor ramane din nou fara apa calda. Este vorba despre aproape jumatate dintre locuitorii Capitalei care nu vor avea apa calda in perioada urmatoare pentru ca Distrigaz a decis limitarea.

Veste buna pentru bucuresteni: ELCEN s-a inteles cu Distrigaz si nu vor fi probleme cu apa calda

ELCEN si Distrigaz Sud au anuntat ca au ajuns la o intelegere, in urma careia poprirea pe conturile ELCEN va fi ridicata. in consecinta, nu va mai fi intrerupta alimentarea cu apa.

Gabriela Firea da asigurari bucurestenilor ca nu vor ramane fara apa calda si caldura

Bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura, a anuntat primarul Capitalei, Gabriela Firea. Totodata, ea a precizat ca primaria este pregatita in acest moment sa achite in totalitate facturi de 13,1 milioane lei, bani pentru care asteapta ridicarea de catre ELCEN a popririi din contul Escrow.

Gabriela Firea: Nu se pune problema intreruperii apei calde si a caldurii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca bucurestenii vor avea apa calda si caldura si ca primaria este pregatita in acest moment sa achite in totalitate facturi de 13,1 .

Radu Banciu, despre situatia actuala din Bucuresti: De 26 de ani, sau de 27 in curand, e acelasi lucru, asta cu apa calda si caldura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre problemele vesnice ale bucurestenilor cu apa calda si caldura. Am o veste buna, dincolo deja de.

Dragnea, despre posibilitatea ca locuitorii Capitalei sa ramana fara apa calda: Este o presiune din partea partii liberale din guvernul tehnocrat pentru a-i pedepsi pe bucuresteni ca au votat cu PSD la alegerile locale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca partea liberala din guvernul tehnocrat exercita o presiune asupra Primariei Capitalei, prin amenintarile de la ELCEN, potrivit carora bucurestenii vor ramane fara apa calda si caldura.

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare, dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN), din cauza datoriilor, se arata intr-un comunicat al producatorului de energie, care precizeaza: Din cauza unei sume restante de 147,2 milioane de lei,Distrigaz a luat decizia si a notificat ELCEN in acest sens, ca, incepand cu data de 05. 2016, va reduce presiunea gazului natural, in mod constant, pana la limita de avarie 2 bari), fapt pus in practica la aceasta ora.

Distrigaz Sud a blocat conturile ELCEN, de sambata compania nu va mai putea produce energie electrica si apa calda pentru Bucuresti

Distrigaz Sud a blocat conturile bancare ale ELCEN, poprirea fiind extinsa si asupra clientilor companiei de stat, printre care si RADET, astfel ca de sambata exista riscul ca societatea sa nu mai poata produce apa calda si electricitate din data de 10 septembrie.

Aproape jumatate din locuitorii Bucurestiului raman fara apa calda. Care sunt cartierele afectate

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare, dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN),.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )