Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bucuresti: Amenzi de pana la 5.000 lei pentru persoanele care transporta fara autorizatie de taxi

B1 B1,
Bucuresti: Amenzi de pana la 5.000 lei pentru persoanele care transporta fara autorizatie de taxi

Un proiecte de lege adoptat, marti, in sedinta de Guvern, prevede faptul ca persoanele fizice sau juridice care efectueaza transport public de persoane cu un autoturism fara a avea autorizatie de transport in. continuă pe B1

Amenzi dure pentru persoanele care efectueaza transport public fara autorizatie de taxi

Persoanele fizice sau juridice care efectueaza transport public de persoane cu un autoturism fara a avea autorizatie de transport in regim de taxi emisa de autoritatea administratiei publice pot fi amendate cu.

Guvernul a alocat 192 milioane lei pentru organizarea alegerilor prezidentiale

Guvernul a alocat in sedinta de marti, 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Presedintele Romaniei, care vor avea loc in noiembrie 2014, cu 40 milioane lei mai.

Taxa de protectie. Un barbat a platit zeci de mii de lei pentru a fi protejat de duhuri rele

Un barbat de 57 de ani din Abrud a platit zeci de mii de lei unor femei care l-au pacalit ca il casatoresc repede si il protejeaza de duhuri rele. Politia le-a retinut pe cele trei infractoare care au reusit sa stoarca de la victima 43. 000 de lei de la credul.

Cluj: CJ a aprobat garantarea creditului de 50 de milioane de lei pentru lucrari la aeroport

Consiliul Judetean CJ) Cluj a semnat, astazi, contractul de garantare a unui credit de 50 de milioane de lei pentru Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca prin care se vor achita lucrarile executate la pista de 3. 500 de metri, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Guvernul a alocat 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor

Guvernul a alocat 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Presedintele Romaniei, informeaza Mediafax. 166,7 milioane lei au fost alocati Ministerului Afacerilor.

Persoanele care transporta fara autorizatie de taxi vor fi amendate cu pana la 5.000 de lei

Persoanele fizice sau juridice care efectueaza transport public de persoane cu un autoturism fara a avea autorizatie de transport in regim de taxi emisa de autoritatea administratiei publice pot fi amendate cu sume intre 1. 000 si 5. 000 de lei, conform unui proiect de lege adoptat de Guvern, citat de Mediafax.

IM: Amenzi de peste 1,4 milioane de lei, pentru munca la negru

158 de persoane care munceau la negru au fost identificate de inspectorii de munca, intre 18 si 22 august, iar amenzile aplicate se ridica la peste 1,4 milioane de lei.

Statul cheltuie lunar 2.500 de lei pentru fiecare detinut, mai mult decat salariul unui profesor sau medic

Justitia din Romania este tot mai eficienta, insa sistemul penitenciar lasa de dorit. Persoanele condamnate sunt preluate de o retea de inchisori suprapopulate si invechite, care toaca sume uriase de la.

Preturi intre 150 lei si 500 lei pentru o saptamana la mare in luna septembrie

Turistii se pot caza la mare in luna septembrie prin programul Litoralul pentru toti, cu preturi intre 150 de lei si 485 de lei pentru un sejur de sase nopti, tarifele variind in functie de gradul de confort al hotelurilor, au anuntat duminica.

Litoralul pentru toti: preturi intre 150 de lei si 500 de lei pentru o saptamana

Preturi intre 150 de lei si 500 de lei pentru o saptamana la mare in luna septembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )