Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cluj: CJ a aprobat garantarea creditului de 50 de milioane de lei pentru lucrari la aeroport

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cluj: CJ a aprobat garantarea creditului de 50 de milioane de lei pentru lucrari la aeroport

Consiliul Judetean CJ) Cluj a semnat, astazi, contractul de garantare a unui credit de 50 de milioane de lei pentru Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca prin care se vor achita lucrarile executate la pista de 3. 500 de metri, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cluj: CJ a aprobat garantarea creditului de 50 mil. lei necesar pentru lucrari la aeroport

Consiliul Judetean Cluj a semnat, luni, contractul de garantare a unui credit de 50 de milioane de lei pentru Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca, luat de la CEC Bank, prin care se vor achita lucrarile executate la pista de.

Ambulatoriul spitalului din Cugir va primi 4,5 milioane de lei pentru modernizare

Spitalul orasenesc Cugir va primi fonduri nerambursabile Regio in valoare de 4,5 milioane de lei prin contractul de finan and tare nerambursabila semnat azi, pentru modernizarea and si dotarea Ambulatoriului din cadrul institutiei, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Bistrita primeste 12 microbuze scolare si 8,5 milioane de lei pentru infrastructura

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a inmanat sambata, la Bistrita, cheile pentru 12 microbuze scolare de care vor beneficia unitatile administrativ-teritoriale din judetul Bistrita-Nasaud.

Lichiditate de aproximativ 108 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 108 milioane lei 24,5 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 18 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18 milioane lei 4 milioane euro).

Preturi intre 150 lei si 500 lei pentru o saptamana la mare in luna septembrie

Turistii se pot caza la mare in luna septembrie prin programul Litoralul pentru toti, cu preturi intre 150 de lei si 485 de lei pentru un sejur de sase nopti, tarifele variind in functie de gradul de confort al hotelurilor, au anuntat duminica.

Litoralul pentru toti: preturi intre 150 de lei si 500 de lei pentru o saptamana

Preturi intre 150 de lei si 500 de lei pentru o saptamana la mare in luna septembrie.

ICCJ dispune control judiciar sub cautiune de 10.000 de lei pentru Isaila

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a dispus plasarea senatorului Marius Isaila sub control judiciar, cu o cautiune stabilita la 10. 000 de lei, care a si fost platita, in conditiile in care procurorii DNA au propus in cazul acestuia control judiciar sub o cautiune de 500. 000 de lei.

Merkel anunta crearea unui fond de 500 de milioane euro pentru estul Ucrainei

Cancelarul german, Angela Merkel, si presedintele ucrainean, Petro Porosenko, au anuntat crearea, in curand, a unui fond special de 500 de milioane de euro pentru reconstruirea infrastructurii in regiunea Donbas, afectata de conflictul intre armata ucraineana si insurgentii prorusi, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )