Libnet.ro
UNICEF

11:46

Bucuresti: Politist de la Sectia 25, retinut pentru luare de mita

B1 B1,
Bucuresti: Politist de la Sectia 25, retinut pentru luare de mita

Un subinspector de la Sectia 25 Politia din Bucuresti a fost retinut, vineri seara, pentru luare de mita si trafic de influenta dupa ce a luat bani de la un infractor pentru a-l ajuta sa scape de dosar penal,. continuă pe B1

Politist de la Sectia 25, retinut pentru luare de mita

Un subinspector de la Sectia 25 Politia din Bucuresti a fost retinut, vineri seara, pentru luare de mita si trafic de influenta dupa ce a luat bani de la un infractor pentru a-l ajuta sa scape de dosar penal.

Coordonator judetean al programului national de oncologie, retinut pentru luare de mita

Procurorii anticoruptie l-au retinut pe medicul Csiki Csongor, medic specialist oncologie medicala la Spitalul Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc si coordonator judetean al Programului national de oncologie pentru judetul Harghita. Acesta este acuzat de luare de mita.

Politist de frontiera de la Oradea, retinut de DNA pentru luare de mita si trafic de influenta

Un politist de frontiera de la Oradea a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita si trafic de influenta, ambele in forma continuata si a fost dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, judecatorii urmand sa ia o decizie in acest sens.

Un subinspector de la Politia Capitalei, urmarit penal pentru luare de mita

Un subinspector de la Poli and tia Capitalei, Mircea Alexandru Stanciulescu, a fost retinut pentru 24 de ore fiind acuzat de luare de mita and si trafic de influen and ta, dupa ce ar fi cerut 15. 000 lei de la o persoana pentru a-i rezolva favorabil un dosar penal.

Un oficial al serviciului ungar de imigratie si o romanca, arestati pentru luare de mita

Politia ungara a arestat un oficial guvernamental, suspectat de luare de mita pentru obtinerea de documente de imigrare, si o romanca in varsta de 36 de ani, care ar fi actionat ca intermediar.

Fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalu, retinut pentru un prejudiciu de 4 MILIARDE lei

Fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalu, a fost retinut pentru 24 de ore. Barbatul este acuzat ca ar fi incheiat mai multe contracte false cu diverse primarii. Cel cunoscut ca si Amar.

Bihor: Politist de frontiera, retinut dupa ce ar fi luat mita 30.000 euro ca sa protejeze evazionisti

Un politist de frontiera de la Punctul de Trecere a Frontierei Bors a fost retinut, joi, in cadrul unei anchete a DNA Oradea, fiind acuzat ca a primit 30. 000 de euro pentru a proteja o grupare specializata in.

Trei agenti de asigurari, retinuti pentru luare de mita

Trei agenti de asigurari din Calarasi au fost retinuti petru 24 de ore intr-un dosar instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi.

Interlopul craiovean Dragusin, retinut pentru trafic de influenta. Ar fi cerut 70.000 de euro

Ion Dragusin, un cunoscut al lumii interlope din Craiova, a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta. Barbatul ar fi cerut de la o persoana 70. 000 de euro pentru a interveni pe langa judecatori pentru a-l favoriza intr-un dosar.

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )