Libnet.ro
UNICEF

22:45

Bucurestiul, un oras din lumea a treia pentru rusi: Asa este vazut Capitala intr-un reportaj difuzat de catre Rossia 1

B1 B1,
Bucurestiul, un oras din lumea a treia pentru rusi: Asa este vazut Capitala intr-un reportaj difuzat de catre Rossia 1

Se pare ca Rusia ataca tara noastra ori de cate ori are ocazia. intr-un nou material de propagada, postul de televiziune Rossia 1 va reda un documentar menit sa prezinte Romania ca. continuă pe B1

Bucurestiul, un oras din lumea a treia pentru rusi: Asa este vazuta Capitala intr-un reportaj difuzat de catre Rossia 1 (VIDEO)

Rusia ataca tara noastra ori de cate ori are ocazia. intr-un nou material de propagada, postul de televiziune Rossia 1 va reda un documentar menit sa prezinte Romania ca fiind o tara.

Bute, desfiintat de presa internationala si de colegi din lumea boxului: Dezgustator!

Imaginea lui Lucian Bute a fost facuta praf de vestea ca a fost depistat pozitiv. Pe retelele de socializare, romanul este criticat in termeni duri de catre colegi din lumea sporturilor de contact, dar.

Alerta pe aeroportul din Koln. Motivul pentru care toate zborurile au fost anulate

Personalul de securitate din aeroportul Koln-Bonn a fost in alerta luni dimineata, dupa ce o persoana a patruns intr-o zona restrictionata fara a trece prin controalele de securitate, arata.

28 de restaurante si fast-food-uri din Bucuresti, amendate pentru nereguli grave: alimente expirate sau fara acte de provenienta

28 de restaurante si fast-food-uri din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului pentru nereguli grave, iar 3 dintre ele obligate sa isi opreasca temporar activitatea, pana la remedierea problemelor, anunta Digi 24. Inspectorii ANPC au descoperit la cele 28 de restaurante si fast-food-uri alimente expirate sau fara documente de proveninta, frigidere insalubre, mancare recongelata sau oua pastrate la temperatura camerei. Vezi in articol lista completa cu cele 28 de restaurante.

Expert contabil din Bucuresti, retinut pentru dare de mita

Un expert contabil din Bucuresti a fost retinut pentru 24 de ore pentru dare de mita, el urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Administratorul firmei la care era angajat contabilul este sub control judiciar pentru aceeasi infractiune.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )